söndag 13 oktober 2013

FIN KAVAJ FRÅN CHILLNORWAY - FABIO JACKET

I helgen har jag fotat massor, färgerna är makalösa och inspirerar. Vädret har varit underbart och vi har varit ute med båten, vi har cyklat, promenerat och ätit gott. Jag har även passat på att fota en massa vackra plagg som hamnat här :-) Först ut har vi en vacker kavaj från ChillNorway som jag fyndat på NANTUCKET som just nu har 20% rabatt på allt från ChillNorway.
Jag beställde denna i storlek L och den är något rymlig över bysten men jag hade inte kunnat ha den mindre över stussen så överlag är denna rätt i storlek. Underbart material och klassiskt snitt men modern med alla de olika materialen blandade. Detta är ett av de få plagg jag fastnat för från ChillNrway denna säsong och denna är verkligen klockren. För ca 1.500 kr är den ett fynd. Är man en normal storlek 1 i Odd Molly kan man ha storlek S i denna. Medium och Large var slut med XS, S och XL fanns kvar om någon blev nyfiken på denna.


Lite senare ikväll ska vi se om jag hinner lägga upp några fina bilder på ett UNDERBART Odd Molly plagg som hittat hit från deepFLING :-)
Hoppas vi ses ikväll och ha en fin söndag!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jag har precis köpt en sådan cardigan/jacka. Den är så fin! Jag vill tacka dig för ditt tips gällande storlek. Det hjälpte mig eftersom jag köpte cardiganen på nätet.
    Hälsningar
    Mila

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER