lördag 12 oktober 2013

ATT HA SÅ MYCKET ATT VISA UPP…..IDAG STICKA JUMPER & SJAL

Idag har det varit en intensiv dag med en hel del håll igång. Vi har varit ute med båten, sista helgen…..känns både skönt och lite sorgligt…..det är en hel del jobb med att ha båt men det är också helt fantastiskt och man får se platser och vyer som man annars aldrig upptäckt. Idag ska jag visa er en fin tröja inköpt från NOOS och en underbar halsduk inköpt från deepFLING som jag haft på mig idag och som jag bara var tvungen att köpa efter att ha provat. Båda från Odd Mollys vinterkollektion.
Underbara höstplagg en dag som denna.


Vilken underbar höstdag detta har varit. Makalöst vacker.

Hoppas även ni haft en underbar dag.
KRAM!!2 kommentarer:

 1. Så fina kläder och vilka bilder. :) :) Stockholm från sjösidan är helt oslagbar...jag har varit på några båtturer och det tar verkligen andan ur mig.
  kram och fortsatt trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Så fint med tröjan och sjalen tillsammans! Jag förstår att du inte kunde motstå dem :-)
  Du har tagit så vackra höstbilder! Och visst har det varit en ovanligt vacker och färgrik höst?
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER