lördag 19 oktober 2013

KLASSSISKT OCH ELEGANT NÄR MAN BEHÖVER KRAFT

Det har varit en tuff start på hösten jobbmässigt med kollegor som försvunnit och arbete som ändå ska presteras. Det har varit kämpigt och krafterna räcker inte alltid till, jag känner hur jag blir på dåligt humör och hur mitt tålamod blir allt mindre men kan inte göra något åt det.  Idag när jag är ledig har vi fixat en massa praktiskt hemma…..puhuu. Jag tänkte bjuda på några bilder på en power-outfit som jag haft på mig nu när det stundtals varit extra tungt på jobbet, en outfit som ger mig kraft.


Kavaj Zara, Kjol by Malene Birger, Blus HÄRIFRÅN och brosch och ring från Efva Attling


Denna brosch från Maui kollektionen är magisk! Älskar att jag kan bära den på så många olika sätt.
Här ser ni den fina blusen från Memelie som jag har till den höga penkjolen från by Malene Birger och jag har även köpt ett par läckra byxor från Memelie som jag ska visa upp snart men jag väntar på ett par hängslen till dessa :-)
Kvinnligt men starkt. Jag gillar att klä mig så här när jag vet att jag behöver allt självförtroende som ryms inom mitt hjärta. Och visst är det så att man fortfarande bemöts olika beroende på hur man är klädd och den säkerheten man själv utstrålar…..det är bara så världen funkar och då gäller det att anpassa sig och spela spelet.
Nu ska jag strax iväg med StorSessan som ska på kalas "Pyjamas Party" en lördagkväll…..lagom kul för trötta föräldrar men roligt för Sessan.
Vi kanske ses lite senare och jag önskar er alla en underbar lördagkväll.
KRAM!!
6 kommentarer:

 1. Kul att se dig med striktare stil. Verkligen klassiskt och enkelt men oerhört elegant! Tack för all inspiration. ...allt från Odd Molly till det avskalade.

  Härlig brosch, by the way :)

  Hoppas du njuter av lördag med familjen.

  Kram Gry

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt i att kläderna man bär bidrar till hur man mår och även om jag önskar att du inte hade behövt någon power-outfit är vi sååå stolta över att ha fått bidra till din. Du är vacker!!!

  Hoppas den ger dig de superkrafter du behöver just nu.

  Ha en fin helg!!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja man får lite pondus i klassiskt svart.

  Men var rädd om dig och jag hoppas vi ses igen vad det lider.

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad du är fin:) Jag undrar om du vill sälja din "Bongo" dress, läste i inlägget att du inte var helt nöjd med den...! Det skulle nog jag bli:) ha en skön kväll!
  Med vänlig hälsning,
  // Marie

  SvaraRadera
 5. Tack Marie, jag skickade tillbaka den så den bor inte här mer.
  Lycka till med att hitta den!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så snyggt, så klassiskt, så mycket Power! Och som alltid, med en liten kvinnlig personlig twist genom den helt MAGISKA broschen! Och ovan på det, riktigt klassiska franska naglar, med potentialen till ordentligt klös om man tittar riktigt noga ... Härligt!!! Denna person muckar man inte med utan "konsekvenser" - Rätt så :-)) ! Önskar dig en fortstatt skön, helg, med "garden" och pulsen nere...!
  Varm kram
  Mia i Skåne

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER