onsdag 9 oktober 2013

ATT HA HITTAT EN JUVEL I ODD MOLLYS VINTERKOLLEKTION

Jag måste tipsa om Mathildes UNDERBARA affär, nu har de nämligen startat en webbshop och de har ett av de största utbud av Odd Molly plagg i Sverige. Deras butiker är en dröm om ni bor i Stockholm eller har vägarna förbi då är deras två butiker värda ett besök. Deras webbshop kommer att bli minst lika inspirerande, det är jag övertygad om. Jag var en sväng där idag efter jobbet och hittade min nyårsklänning, en klänning som jag tidigare bara sett på nätet i Odd Mollys egen webbshop och som nästan är slut där redan. Denna klänning: Jewels 3/4 sleeve dress är makalöst vacker OCH prisvärd (för att vara Odd Molly), klänningen kostar 2.499 kronor.  Denna vackra klänning hade jag missat HELT och hållet när jag kikade på kollektionen i våras. Förbered er på en bildkavalkad :-)


Klänningen har en inbyggd underklänning som är hudfärgad och som gör att spetsen kommer fram.
Den är otroligt fin bearbetad med vackra dekorationer och ljuvlig passform. Färgen är svart, almost black, inte brun som det kan verka pga av det dåliga ljuset nu på kvällen.
Passformen är normal, jag har tagit storlek 2 och den sitter perfekt.


Tänkte visa er hur man kan variera denna fina klänning med hjälp av olika skärp.


Skärp från Valerie.
 Skärp från Oleana.
Såg precis att klänningen tyvärr inte är uppe i webshopen än men är ni intresserade kan ni alltid ringa och beställa den, tror den fortfarande finns kvar i de flesta storlekar. Perfekt festklänning i höst/vinter och definitivt min nyårsklänning i år :-)
Hoppas ni gillade bilderna :-)
Har ni upptäckt Mathildes webshop sen innan?
Ha en fin kväll!
KRAM!!9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack, visst är den underbar!
   Kram tillbaks!!

   Radera
 2. Makalöst vacker!!! Är den svart eller brun? Hur är den i storlek?
  Kram Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svart, almost black och helt normal i storlek.
   Den är UNDERBAR :-)
   Kram!!

   Radera
 3. Fin! Har jag missat med! Har kikat i Matildes webbshop och dom har ju onekligen en massa godbitar. Har inte shopsat loss dock. Lägger pengarna på mina kroppsdekorationer just nu:) Kram

  SvaraRadera
 4. VIlken godbit du hittat! Kan inte heller minnas att jag såg den när vi fck se kommande kollektioner.
  Sitter supersnyggt på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Men vilken fantastisk klänning! Sa sanslöst fin på dig!
  Tack för tipset, jag visste inte om den webshopen.:)
  Ska absolut kika in!

  Kramar till dig
  Adela

  SvaraRadera
 6. Hoppsan den måste vara sydd till just dig! Sååå snygg!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. WOW - så smuk :)
  Tak for dine søde kommentarer hos mig ;)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER