onsdag 23 oktober 2013

MIN FAVORITKLÄNNING FRÅN ODD MOLLY DENNA SÄSONG

Mina fina läsare, ni får ursäkta att jag är lite frånvarande men det är bara så otroligt mycket på jobbet och hemma så jag hinner knappt med allt som det är. Ikväll vill jag dock visa lite fina bilder på min favoritklänning denna säsong från Odd Molly: Jewels 3/4 sleeve dress. Jag har bara sett denna på Mathilde som har det största Odd Molly utbudet i Sverige (vad jag vet).


Armbandet kommer från Lucky Lina och jag tycker den är klockren till denna klänning.


Klänningen är en dröm och jag älskar den vintagekänslan som omger den. Man kan få en kvinnlig och elegant look med den eller tuffa till den, man kan anpassa den enkelt med hjälp av accessoarer.Priset på 2.500 kronor för denna underbara klänning känns prisvärd för att vara Odd Molly. Jag gillar dessutom att den är ovanlig och inte finns på så många ställen.


Hoppas er vecka är lugnare än min :-) Har en underbar helg framför mig då jag ska spendera helgen med min minsta Sessa, bara hon och jag ska bo på hotell och umgås i två dagar så det är vara att bita ihop fram tills dess. Otroligt mysigt!
Vi ses lite senare har så mycket jag skulle vilja visa men måste hinna fota :-)
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Så fin den är och vad härligt med helg bara du och lilltjejen. Det behövs lite egen mystid tillsammans nu.
  kramar!

  SvaraRadera
 2. Åh så vacker. Vad synd att inte fler har tagit in den. 3 var förstås borta;) Tack för inspirationen!!

  SvaraRadera
 3. Helena, om jag inte såg fel igår har Odd Mollys onlinebutik den i 3an.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åhhh - så smuk! Den sidder jo som om den er syet bare til dig ;))
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så jätte fin klänning. Du tar väldigt fina bilder. Som alltid .
  Ha det bra
  Eva

  SvaraRadera
 6. Väldigt fin klänning, passar dig så bra!
  Tyvärr är det inget som smickrar en kortare kropp, alldeles för maffig på korta mig.
  Ha en fin helg!
  Jolanta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER