fredag 7 februari 2014

ÄNTLIGEN HELG OCH ATT TESTA PRIMERS

Jag har tack vare Militus Medical fått möjligheten att testa några primers. Det har tagit mig ca 41 år att upptäcka dessa och nu kan jag inte förstå hur jag klarat mig utan dessa så länge. Jag har fått förmånen att få testa fyra olika primers, tre för ansiktet och ett för ögonen.


Till ögonen, ska en ögonprimer från Bare Mineral testas i färgen Pearl som blir en primer och highlighter i ett. Dyr och liten tub så man får hoppas att den håller vad den lovar.
Dermalogicas underbara primer som jag fått höra mycket gott om, Skin perfect primer som har solskydd 30, ska bli spännande att testa. Prime Time från Bare Minerals har jag också fått tillfälle att testa och jag återkommer när den testats. Idag har jag redan passat på att testa den underbara primern från Jane Iredale; Smooth Affair. Denna har en underbar doft och textur. 
Jag återkommer med en redogörelse av hur den fungerat under dagen lite senare. Så här beskrivs denna:

"Smooth Affair är en primer med välgörande botaniska extrakt. Silkeslen gelformula jämnar ut hudtonen, minimerar fina porer och linjer och reglerar talgproduktionen. Använd den ensam för att extra lyster, eller under din mineralfoundation."
Ikväll ska de vilas, blev bestulen (på en kavaj som jag hade i en plastpåse brevid mig) på tunnelbanan idag så jag kommer behöva sova ordentligt. Inget hot, upptäckte det innan jag skulle gå av och blev så förvånad  bara. Är ledsen och sliten ikväll men jag hoppas vi ses imorgon.
KRAM!!
2 kommentarer:

 1. Stackars du! Vad obehagligt! Fick de med sig väska/plånbok är det ju både krångligt och mycket och obehagligt! Jag hoppas verkligen att du inte blev hotad!
  Det ska bli kul att läsa din recension sedan. Jag äger ingen primer, så det kanske är en ny djungel att ge sig in i :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Spännande att se vad du tycker om dessa primers! Jag kan inte förstå hur jag kunde sminka mig förr i tiden?? Har ett gäng favvosar o har provat flera av dina på bilden. Tycker personligen att en ögonskuggeprimer behövs för sig, och en annan foundationprimer för ansiktet. Sen känner jag mig good to go för en hel lång dag, allt sitter på plats tills det blir dax att rengöra på kvällen!
  Kram Lotta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER