lördag 1 februari 2014

ODD MOLLYS PHILANDER DRESS - MITT REAFYND

Nu har jag äntligen hunnit ta bilder på den fina Philander dress från Odd Molly, ett plagg som jag föll för redan när den kom men prislappen avhöll mig från ett köp. Nu lyckades jag hitta ett ensamt litet exemplar av denna i min lokala butik till 65% rabatt så då var jag tvungen att slå till :-)
Storlek 2 är det på denna och den sitter perfekt. Det var helt enkelt mening att jag skulle ha denna.


Här tillsammans med en Odd Molly kavaj (Vintage) i almost black.


Jag tycker det fungerar med almost black på kavajen då bottenfärgen på klänningen är just svart.Här provade jag den tillsammans med Odd Molly Timeout Wrap i blått för en mer avslappnad look.


Här tillsammans med ett skärp från Noa Noa.
Här med skärp från Valerie.


Tyget på denna klänning är väldigt vackert. Inom kort tänker jag återkomma med lite kosmetik och hudvårdstips för er nyfikna därhemma. Ikväll blir det en lugn kväll med Melodifestival på TV:n. Hoppas ni också har en skön lördag.
Vi ses snart igen. 
KRAM!!
2 kommentarer:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER