onsdag 19 februari 2014

RECENSION AV JANE IREDALES PRIMER - SMOOTH AFFAIR

Idag tänkte jag snabbt ge er fin första recension av den första primern av tre (till ansiktet) som jag testat från mitt paket från Militus Medical.Så här beskrivs denna på Militus Medicals sida:

Smooth Affair är en primer med välgörande botaniska extrakt. Silkeslen gelformula jämnar ut hudtonen, minimerar fina porer och linjer och reglerar talgproduktionen. Använd den ensam för att extra lyster, eller under din mineralfoundation.

Min bedömning:
Denna primer är en favorit så här långt. Den känns väldigt fuktgivanden och vårdande. Doften är härlig och när den torkat så får ansiktet en jämnare yta som gör att din foundation lägger sig snyggt och håller sig på plats länge. Dessutom får man 50 ml i denna tub, vilket känns generöst (trots priset som är ganska högt).

Denna får därför 4,5 stjärnor av 5 av mig.

Det enda negativa jag ser med denna är det höga priset och att man inte får den sammetslena ytan som man får med de silikonbaserade primers som jag vant mig vid. Å andra sidan känns denna primer mer som hudvård än som kosmetika vilket jag gillar.

Snart kommer nästa recension och sedan ska jag försöka ge er min samlade bedömning när jag jämfört alla tre primers.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER