lördag 22 februari 2014

VACKRA ACCESSOARER - BY MALENE BIRGER HALSBAND

Jag kunde inte låta bli att köpa detta vackra halsband från by Malene Birger och som tillhör vår/sommar 2014. Så otroligt snyggt till solbränd hy i sommar, till en vit klänning och sandaler :-) Den är dessutom supersnygg till en enkel svart klänning nu fram till våren.


Den är verkligen maffig, ett riktigt statement necklace.
De naturliga vita stenarna skiftar i färg och nyans vilket gör detta halsband levande och spännande.
Den finns även med svarta stenar men denna med de vita detaljerna är min favorit.Den har redan synts på en mängd bloggerskor och fler lär det bli så snygg som denna är :-)Här har jag bara slängt på mig den när jag hade ett linne från Rosemunde och kofta från Jascha.
Hoppas ni får en fortsatt fin vecka!

KRAM!!


3 kommentarer:

 1. O jaaa det är sååå snyggt och till alla dina fina plagg blir det toppen;)

  Kramar fina!
  Adela

  SvaraRadera
 2. Ja jag förstår precis varför du köpt detta vackra halsband! Har siktat in mig på det sen det kom ut i butik och är inte ensam om det har jag märkt! ;) Jättefint på dig! Var inhandlades ditt? Vet du förresten om Åhléns tagit in Malene Birger efter om-/utbyggnaden?? Det är ju stor n skillnad på utbud på entréplanet men har inte riktigt haft tiden att strosa en trappa upp ännu. Ska göra det på måndag innan medlemsrabatten går ut tänkte jag! :)
  Undrar om du fick min kommentar på förra inlägget om primers? Det är tydligen mkt stul för mig att kommentera via iPad och iPhone, trist. Jag tycker att det är spännande att höra din åsikt om JIs primer? Jag är oxå mest van vid silikonbaserade, men igårprovade jag en liten tub med Dermalogicas Skinperfect Primer som var riktigt bra, både med och utan make up.
  Ha en riktigt trevlig helg nu! Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Verkligen super fint :)

  Hoppas du har en bra söndagkväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER