måndag 24 februari 2014

ATT TIPSA OM EN BRA BORSTE

Jag och mina Sessor har långt tjock hår så borsta är viktiga i våra liv och det måste vara bra borstar så att de inte sliter på håret och skadar det. Dessutom är det bra om Sessorna slipper bli ledsna varje gång man ska borsta håret. Jag använder därför nästan enbart borstar av naturmaterial, dvs med svinhårsborst.


Så här står det om denna som jag hittat HÄR.

Svinhårsborste som varsamt reder ut håret utan att skada det. Kan användas i torrt och fuktigt hår. Vårdar slitna toppar.
Svinhår är ett naturmaterial som är skonsamt för håret och gör att borsten kan användas i vått som torrt hår utan att det skadas, skaftet är gjort i trä för bästa komfort och kvalitet.
Alla Pfeilrings produkter är handgjorda och har livstids garanti.


Jag gillar bra kvalité och livstidsgaranti känns som något som bäddar för bra kvalité.
Jag har testat denna borste i en två veckor nu och jag och Sessorna är otroligt nöjda med hur den reder ut håret utan att dra sönder det och att den ger håret fin glans. Den har svinborst OCH nylonpiggar vilket gör att den kan reda ut även toviga, långa hår. Dessutom är den väldigt skön att hålla i.
Priset på denna gedigna borste tycker jag är oslagbar (326 kr) om man jämför med det engelska märket:
Mason Pearson som jag också äger och som jag tycker är lika bra som denna men som kostar mer än det dubbla.

Det var mitt tips denna vecka :-)
Hoppas ni har det bra!

KRAM!!1 kommentar:

  1. Fin borste! Jag har oxå börjat byta ut mina hårborstar till lite bättre saker som inte sliter av mitt tunna spröda hår. Om man dessutom har mycket hår blir det ju jättestor skillnad på bra kvalitet och sämre!
    Kram Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER