söndag 2 februari 2014

DAGENS OUTFIT - EN LEDIG SÖNDAG

Idag har det varit en intensiv söndag trots ledighet då vi alltid har en hel del som ska fixas under söndagarna. Ikväll ska vi laga mat och spela spel innan vi ska förbereda oss för nästa veckas utmaningar. Dagens är lediga, varma plagg (vintage de flesta) från olika designers som mixas, budget med lite dyrare.


Tyvärr blir det kornigt när man fotograferar inomhus i mörkret men ni ser tror jag de flesta detaljerna ändå. Jag har en Odd Molly kofta på mig, Fedden Knit jacket (ett av de vackraste som Odd Molly gjorts, VINTAGE), Blus Zara (vinterrea köp), byxor H&M och halsband Efva Attling (Butterfly).
Allt går i olika svarta/grå toner.Ikväll ska jag se om jag lyckas få ihop en liten sammanfattning över de BB-krämer jag testat och mina egna favoriter bland dessa.
Hoppas vi ses då.
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Fantastiskt vacker kofta! Ser fram emot din inlägget med de BB-krämer du testat. Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Fedden är bara så rätt på jobbet, mycket vacker kofta! Blev lite förvånad att du kallar koftan VINTAGE, den är ju bara från höstens kollektion i 2012?
  Ha en bra vecka!
  /Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marika, Känns som att det var länge sen jag köpte denna och dessutom så ser man den nästan aldrig på Tradera eller blocket så den kändes lite mer "vintage" än många andra av mina OM plagg som dyker upp med jämna mellanrum på Tradera, etc.
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER