söndag 9 februari 2014

ATT TIPSA OM EN FIN REA OCH FINA PLAGG

Jag handlar gärna av mindre, serviceinriktade webbutiker och Vistamia är en av mina favoritbutiker. Hon har ett fint urval av märken och väljer ofta ut de finaste plaggen från varje kollektion. Jag beställde den fina ChillNorway blusen Lace top och då passade jag även på att klicka hem denna fina kavaj/jacka från Valerie som var på REA.


Jag beställde storlek 40 i denna och då den har resår i midjan och en hake framtill är denna ganska så flexibel i storlek. Kvar finns storlek 36 och 42 har jag för mig. 

Denna skiftar i petroleumfärger och är riktigt höstig, glamorös utan att bli för mycket.
Halsbandet är fyndat för 25 kronor på Ur&Penn. Skärpet jag tagit i midjan är från Valeries kollektion förra året.

Nu provade jag den helt enkel rakt upp och ner till mitt svarta linne och svarta stretchbyxor från Vila men jag kan se den framför mig kombinerad till en enkel, svart vacker klänning.


Här ser ni den au naturell, dvs utan skärp, bara som den är.


Jag önskar er alla en underbar söndag. Veckan som kommer är tuff på det professionella planet men det ska bara gå. Sedan blir det förhoppningsvis lite lugnare ett tag.
Tack för ett ni står ut och fortsätter att kika in här, jag uppskattar så era kommentarer och besök här. Utan ER blir det ingen blogg, så är det bara.

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Provar skriva igen! ;) Mycket snygg outfit och accessoarerna gör hela grejen! Man kan ändra stilen helt med skärp/halsband/sjalar mm. Tack vare dig haffade jag halsbandet för 25kr idag, hade absolut inte hittat det utan tips, perfekt! Tack! Och jag fick oxå med mig en större samling foundations/BB-/CC-creams fr stan. Nu ska PTR CC, Rodial BB, två olika Armani, Laura Mercier, Lancôme, Sensai, YSL....ja du fattar, har så det räcker o blir över ett tag framåt! Ska bli spännande att se om jag hittar The One bland dessa?! Hann inte med Biblioteksgatan, Erborian, Sephora mm. Tiden är alltid knapp... Men next time! Toppentips! Lite lustigt hur olika expediter ser på detta med att skicka med prover till kunden. En del frågar självmant när man står där o klämmer o känner, hur hjälpsamma som helst. Medan andra snörper på munnen och motvilligt ger ett enda pump fr en foundationflaska. De har ju en potentiell kund, som troligtvis återkommer med köp om man fått chansen att testa en foundation under en dag. Det är ett måste för mig, går inte att bedöma gm en droppe på handen! Kan inte punga ut närmare 800kr (en av Armanis) bara via en titt. Vet inte hur ni andra gör men jag är väldigt noggran då det gäller exakt rätt nyans, hållbarhet under dagen och täckning etc.
    Vacker jacka! Paljetterna går i samma ton som i en blus jag har fyndat fr Valerie! Och nu har jag ett matchande halsband oxå! ;)
    Stor kram Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER