tisdag 4 februari 2014

ATT TIPSA OM EN FINFIN ODD MOLLY REA

Måste tipsa er om DeepFLINGS fina rea just nu. Där är en hel del kvar och även vårnyheterna är betydligt billigare där. Detta är mitt stamställe och jag handlar betydande mängder därifrån. Malin (som är svensk) och hennes man Kevin som driver DeepFLING är verkligen otroligt serviceminded och jag har aldrig haft några problem med mina leveranser därifrån, tvärtom det är hur smidigt som helst. Jag brukar betala extra för Fedex leverans när jag köper flera plagg (kostar inte mer än 15 dollar) och då tar det max 3 dagar innan jag har mina plagg. Otroligt snabbt och smidigt. Nu har jag beställt lite vårnytt och lite REA och det ska bli så trevligt att få testa och prova plaggen hemma. Jag hade först reserverat en klänning från våren men då jag inte kunnat prova modellen här hemma vågade jag inte beställa den, man vill ju veta att den sitter bra då det ändå är rätt meckigt att behöva hålla på med returer till USA (även om DeepFling sköter dessa exemplariskt). Jag köper nästan bara plagg som jag VET passar och som jag helst redan provat.
Lovar vissa mina köp när de kommit i veckan. Vill ni fynda på närmare håll så ta en titt på min BLOPPIS, där finns massor av fina saker kvar!
KRAM!!2 kommentarer:

  1. Det är verkligen en superb nätbutik. Handlar mycket därifrån o servicen är fantastisk. Brukar inte beställa särskild frakt får trots det varor inom en vecka. Har aldrig behövt betala tull som jag tyvärr tvingats göra nät jag beställde från Full Circle Star en gång - blev en dyr affär.

    SvaraRadera
  2. DeepFling är min favorit också. Fantastisk service och snabb leverans, Jag har också "klarat" mig från tull vilket jag inte gjort när jag handlat från andra nätbutiker i USA. Som sagt, det blir dyrt då.
    /Catherine

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER