tisdag 11 februari 2014

LACE FLARE DRESS FRÅN CHILL NORWAY

Denna säsong har jag fallit för de kvinnliga spetsplaggen från Chill Norway. Skira och eleganta utan att vara formella. Jag älskar blusen så när jag såg klänningen hos Nantucket (en annan favoritbutik) slog jag till på den. Prisvärd är den också tycker jag då det medföljer en underklänning och den är välskräddad för de ca 1.300 kronor som den kostar.


Jag beställde denna vackra i storlek L (den är liten i storlek och jag hade aldrig fått plats i en M).
Banden i halsen gillade jag inte alls, tog bort det eleganta från klänningen och gjorde det omöjligt att bära ett snyggt halsband till. Så banden klipptes bort och sedan sydde jag ihop den i kragen. Testar det ett tag och ser om jag trivs med detta eller om jag öppnar upp den senare.Till denna har jag testat lite olika skärp, den är vacker som den är men för mig behövs ett skärp för att styla den till min smak. Detta vackra skärp är från Valerie som gör de finaste accessoarer.


Kedjan i halsen är från mitt fjärilshalsband som jag vänt bakåt då jag tyckte den störde. Urringning är inte helt enkel.


Här tillsammans med ett skärp från Noa Noa.


Här tillsammans med ett vackert vintage konstverk från Odd Molly. Älskar denna kavaj.

Här ser ni klänningen utan skärp men med en underklänning från Odd Molly. Den medföljande underklänningen sitter fast så den måste sprättas bort för att man ska kunna byta ut den mot andra men det är inga problem, det är bara att dela den med några stygn så har man en separat underklänning.
Tycker nog att denna är snyggast tillsammans med denna underklänning från Odd Molly om jag ska vara ärlig och fina skärpet från Valerie.Här tillsammans med en vacker mockajacka från Frontrow Living som jag kommer att para ihop denna med till våren/sommaren.
Hoppas ni gillade denna kombo och bilbombardemanget :-)
Vi ses sen.

KRAM!!
7 kommentarer:

 1. Hej
  så underbart fin!
  vilken färg har du på klänningen samt på blusen.
  är det beige på klänningen o rosa på blusen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, det stämmer. Ljusbeige på klänning och Rose på blusen.

   Radera
 2. Du är helt fenomenal på att se de olika möjligheterna med varje plagg! Kollade länken och klänningen med band. Att klippa av och sy ihop blev ett helt annat uttryck! Mycket mycket mer klass, stil och klätt! Du har verkligen öga för detaljer och kreativa lösningar, det inspirerar mig! Jag har ofta tänkt på att jag vill hitta en bra skräddare som kan customise ett plagg helt efter min kropp. Det är inte lätt att veta var man ska vända sig tycker jag. Har du hittat ngn på din lokala kemtvätt? Eller vart vänder du dig när det inte handlar om enklare alterationer? Tips på nån i norrort (Sthlm)?
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla Lotta! Vad glad jag blev över din fina kommentar :-)
   Jag har ingen superbra skräddare, jag använder en lokal förmåga där jag bor men inget som jag kan rekommendera på rak arm. Hade en i Skåne som var fenomenal och dessutom prisvärd, kan inte säga att det är prisvärt där jag går nu men om man verkligen vill justera något dyrt plagg kan man gå dit och det blir bra men det kostar.
   KRAM!!

   Radera
 3. hejsan, ljuvlig klänning!! jag har tittat lite på blusen.. är det så at du har den också eller har provat den? tycker du att den är lika liten i storlek? antar att man får gå upp en..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag har visat blusen i ett tidigare inlägg. Jag tycker blusen är mer normal i storlek om än något smal i ärmarna. I blusen har jag storlek M och i klänningen storlek L (den känns något mindre än blusen i storlek).
   Lycka till!

   Radera
 4. Hej!
  Vilken underbar klänning. Har följt din blogg länge o tycker mycket om den. En fråga: var handlar du kläder till dina tjejer? Har två flickor själv, 7 och 10 år och tycker att det är mycket svårt att hitta fina kläder.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER