onsdag 5 februari 2014

EN LJUVLIG, LJUVLIG BLUS FRÅN CHILL NORWAY

När jag häromdagen såg denna fina blus hos VISTAMIA, en av de få plaggen som jag verkligen fallit för från Chill Norway var jag tvungen att slå till. Jag har inte riktigt fallit för Chill Norways senaste kollektioner, de har inte haft den initiala charmen och kvinnligheten som de hade i  början och därför har det inte blivit några köp därifrån den sista tiden, men NU….OJOJOJ, så fina plagg. Denna blus och klänningen i samma serie är bara så vackra och kvinnliga. Denna vackra Lace top kostar 1.000 kronor vilket jag tycker är prisvärt.Min är i storlek M och sitter perfekt, ledigt men ändå figurnära.
Blusen har ett medföljande linne i samma färg som är perfekt under.

Men ryggen, ja, den är bara så fin!!

Gillar också ni den? Själv är jag lyrisk, det var länge sen jag blev så förtjust i ett plagg. Imorgon följer denna med till jobbet, så är det bara. Hade jag kunnat hade jag sovit med denna på :-)
Hoppas ni har en fin kväll!

KRAM!!8 kommentarer:

 1. Har också uppmärksammat lace top o dress.....visade de i ett inlägg hos mig för ett tag sedan.
  Kul att se den på dig.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så fantastisk fin! Har du samma storlek på den här som på blusen i detta inlägg? http://www.shopaholicsblogg.com/2014/01/gardagens-stass-och-dagens-kalaskladsel.html Anledningen till att jag undrar är just att jag har den andra blusen (fast i en längre variant) och det är bra att veta om man skall välja samma storlek eller större/mindre. Tack på förhand för hjälpen! Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda, jag har storlek M, ja samma storlek i båda. Men Vistamia har bara 1 av varje storlek kvar så är man sugen på den får man skynda sig :-)
   Kram!

   Radera
  2. Tack! Jag köpte inte just denna men däremot t-shirten i samma serie (i den rosa nyansen)- verkligen jättefin den också. Kram Linda

   Radera
 3. Snygg topp! Vilken sorts fabrik är den gjord av?

  SvaraRadera
 4. Jättevacker rygg! Älskar plagg med någon särskild detalj, något som förhöjer hela ens outfit! Har du sett Annicas info om Skönhetsmässan i Kista till helgen, Acadermia? Jag kan tänka mig att rucka på planer t helgen o gå dit! En dags biljett 180kr onlinepris. Bara goodiebagen värd 1200! Skulle vara en barnsligt rolig dag bland skönhetsprodukter, make up och workshops! Bor ju bara ca 20 min därifrån! Har ngn annan här tänkt gå?!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Synd att du inte kommer på vårt event, man kommer kunna vinna en sådan då!:) fast i dust pink. superfin! Klänningen också. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Jättefin! Jag kopplade i hop den med dig direkt när jag såg den på bild ;-) Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER