måndag 1 juni 2015

EN DAGENS ODD MOLLY FRÅN I HELGEN

I helgen bar det av till sommarstället i Skåne för en snabb visit, där passade jag på att klä upp mig lite en av kvällarna i lite sobra Odd Molly-plagg. Det ska erkännas att mina Odd Molly plagg inte längre kommer fram lika ofta, jag bär mest svart och mer strikt/kontorsklädsel till vardags. På helgerna blir det jeans och en tröja, inte så mycket Odd Molly klänningar, kjolar eller jackor. Får se om det blir ännu en rejäl rensning snart, det enda minuset är att det tar tid och man får sälja de flesta plagg alltför billigt. Även på Beauty-segmentet kan det bli för mycket av det goda och med alla produkter som beställts på sista tiden börjar det bli överfullt i skåpen och även där behövs en rensning :-)


Denna kombo gillar jag, känner mig elegant och kvinnlig i denna. Fina detaljer utan att bli "too much" som det lätt kan bli med Odd Molly ibland :-)
Jag dras mer åt mina stilrena, klassiska, välskräddade plagg numera. Känner mig tryggare och får mer självförtroende i dem plus att det är så mycket enklare på morgonen när man inte behöver tänka så mycket på kombinationer, det är bara att ta vilket plagg som och kombinera ihop. Svart och vitt är enkelt och elegant.

Hoppas ni har en fin start på veckan, vi ses lite senare. Jag har mängder med fina kosmetik och hudvårdstips att tipsa om, både HÖGT och LÅGT.

Ha en fin kväll!

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER