söndag 14 juni 2015

ATT HA FYLLT ÅR OCH VACKRA SMYCKEN FRÅN BY BIRDIE

Jag har varit lite tyst i några dagar, bara landat, fått njuta av att jag blivit firad på min födelsedagar. Det har varit en väldigt fin födelsedag. Otroligt vackra presenter, framförallt väldigt vackra örhängen från Charlotte Lyngaard.....mina drömörhängen som jag önskat mig ett bra tag. Idag ska jag dock visa några fina örhängen som jag köpte till mig själv från fina Annettes butik Acorn. Vackra silverörhängen från by Birdie, små konstverk. Packade i vackert paket som man blir så glad över.


Här ser ni mitt fina paket med by Birdie silkes sjalen som jag visat, by birdie örhängen och lite smått och gott från märket Container.

Jag har sedan innan ett annat par silverörhängen med pärlor från by Birdie som jag bara älskar, Dessa här är lite nättare och mer diskreta. Perfekta vardagsörhängen. De kostar en del men jag tycker de är värda sitt pris med tanke på vilket hantverk som ligger bakom dessa.


Hoppas ni har en fin helg, det har ju varit fantastiskt väder och man riktigt känner att sommaren kommit. ÄNTLIGEN säger jag bara.
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Åh grattis i efterskott finaste vännen! Du är värd det allra bästa och smyckena ser förtjusande ut! Jag skulle väldigt gärna vilja ha dessa vackra pärlörhängen! :)
    Varmaste grattiskramen, Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER