tisdag 2 juni 2015

SWATCHES PÅ BY TERRY - EYE DESIGNER PALETTE

Jag lovade återkomma med Swatches på By Terrys Eye Designer Palett, dvs by Terrys nya fina ögonskuggspalett. Här kommer en inte alltför avancerad visning av färgerna, dålig vinkel hur jag än försökte fotografera med en arm och inte alltför avancera sminkning men ni får en uppfattning i alla fall.


Fina fransar tack vare by Terry Terribly mascara och sedan Diors kommande Diorshow med den nya formulan som bygger upp längd, ger volym och separerar (har lagt det sista lagret med Too Faced Better than Sex mascara). Dessa mascaror ihop ger verkligen ögonfransar med lösögonfranseffekt. Behöver därmed inte längre gå och lägga fransar eller använda ögonfransböjare. Är så nöjd.


Här ser ni hur jag lagt den ljusaste ögonskuggan närmast ögonbrynen (vilket ger ett lyft åt ögat), sedan två olika bruna färger på själva ögonlocket. De blandar sig enkelt och snyggt och man ska tänka på att detta är taget när jag haft skuggorna på ögonlocket i en ca 6 timmar. Det är bra pigment det, jag har haft primer under men jag tror inte att det spelade så stor roll med dessa. Min eyeliner däremot hade redan gett upp :-)


Färgerna på min arm är tagna i samma ordning som de ligger i paletten på bilden under. Bilden är tagen i dagsljus precis vid fönstret. Som ni ser ger de mörkaste skuggorna de bästa pigmenteringarna. De både syns bäst och håller sig på plats bäst. Jag skulle säga att det är endast den översta raden som innehåller fyra skuggor med skimmer, resten är matta, vilket jag gillar. Det är en bra blandning och underbar både till vardags och och till fest.


Här ser ni färgerna i skugga, inomhus. Pigmenten gör att de syns väldigt bra oavsett vilket ljus man ser dessa i.


Hoppas ni gillar visningen trots, lite misslyckade swatchbilder ;-)
Ha en fortsatt fin tisdag!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER