tisdag 30 juni 2015

MARIEDAL DESIGN OCH VÄLDIGA REAFYND

Jag har börjat testat nya klädmärken och även fyndat underbara designerfynd hos Nathalie Schuterman som har de vackraste sakerna i Stockholm, så är det bara. Nu när är 50% REA kan man fynda drömplagg/designer väskor och skor. Hade själv spanat in ett par saker redan innan rean och jag hade en sån tur att de var kvar.....japp, fina saker har hittat hit :-) Lovar visa er men de förtjänar ett eget inlägg med vackra bilder.


Märket jag ska visa idag och som jag precis upptäckt kommer från Mariedal design som gör de ljuvligaste koftor/kappor. Upptäckte de av en tillfällighet en gång när en av deras återförsäljare hade en pop-up store i en lokal jag gick förbi. SÅ fina ullekoftor av kvalité. Väldigt likt Oleana men av en annan kvalité då dessa är av ren ull.


Designen är vändbar, vilket jag gillar. Man kan då variera dessa och får två koftor i ett :-)
Mina är i storlek S och i M.

Även denna från Mariedal design fast i en mer klassisk design som är perfekt som utomhuskappa nu när det varit en sval sommar :-) Har även haft den inomhus på kontoret där det stundtals varit kallt.
Snygg och klassisk. 


Det är svårt att visa i dålig belysning men de är verkligen fina och klassiska plagg av hög kvalité och med en prislapp som är betydligt lägre än Odd Molly.
Koftorna kostar mellan 1.500 - 1.900 kronor beroende på design och mönster. Prisvärt för fina kvalitetskoftor som dessa.


Måste slänga in en teaser på de vackra YSL skorna som hamnat här :-)


Saint Laurent Kelly pumps med 85mm klack som är perfekt att gå i, har redan som ni ser lagt i "happy feet" sulor som gör det ännu skönare att gå i dessa. Så snygga och MYCKET bekvämare än Louboutin som jag testat flera gånger men som jag bara inte kan tvinga mina fötter att utstå bara för att de är snygga. Dessa är sköna och snygga, perfekt kombo.

Hoppas ni alla har det bra, vad ni än gör.

KRAM!!

3 kommentarer:

  1. Åh så många vackra fynd du har gjort! Så fina på dig! Jag vet inte om jag vågar gå in hos N Shuterman en gång till. Då kommer jag åka dit så det smäller om det, haha! What you do not see... :)
    Kram fina du!

    SvaraRadera
  2. Gillar speciellt den svarta kappan.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER