fredag 26 juni 2015

VACKRA UNDERPLAGG SOM LYFTER SJÄLEN - KATARINA NYMAN

Idag ska jag tipsa om något som jag inte direkt pratat om på bloggen egentligen innan.....underkläder, Lingerie, underplagg.....kärt barn har många namn :-) Katarina Nymans vackra plagg hittade jag av en ren tillfällighet när jag skulle fixa ett nytt pass i Stockholm (city, vid Rådhuset). Jag promenerade ett tag i området och såg Katarinas fina Showroom fylld av de vackraste silkes- och spetsplagg. Hemligheten med hennes plagg är att de är vackra, kvinnliga, sköna och ger en genast självförtroende. Man blir så otroligt kvinnlig i dessa och man känner sig genast sensuell och vacker.


Jag tänker låta bilderna tala för sig själv :-) De flesta plaggen köpte jag på hennes REA som har pågått i någon vecka, tror tyvärr den är över nu, tror det var öppet där fram till idag.  Hennes fina plagg finns på NK, Åhlens och lite butiker här och var.
 De absolut skönaste trosor jag använt....älskar dessa.
Det är setet, särskilt BH:n är mest för min egen skull :-) Inte så praktisk under plagg men så vacker att jag inte kunde låta bli den.
Så här snygg är den på.....
Det här setet däremot är skön, vacker och ljuvlig att sova i. Silkeslinnet är så fint att man kan ha den som en topp under kavajer, vilket jag haft ett par gånger redan. Så skönt att ha på sig och så fin.


Går i kors i ryggen och sitter bara så fint på.


Byxorna är bara SÅÅÅ söta :-)

Vacker underklänning med knytet i ryggen, de vackra silkesbanden är det som gör denna så vacker och sååå sexig.
 Nattlinne i samma stil som linnet.

Höjdpunkten är dock denna morgonrock, nattlinne som bara är så 40-tals Hollywood som det går att bli. Känner mig som Rita Hayworth eller Elisabeth Taylor i denna :-)

Denna fina underklänning har jag under, perfekt under ljusa klänningar :-)Jag hoppas ni har överseende med de lättklädda bilderna :-)
Vackra underplagg gör stor skillnad, så är det bara.
Ha nu en bra fredag, snart är det HELG!! Nedräkning till semestern.

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Men åååhhhh, jag dör en smula!! Vilka underbara under! ;) Jag har faktiskt tänkt att byta ut en hel del av mina urtvättade underplagg (finns det nåt fulare??) och ta en vända på stan nu i veckan. Jag har aldrig hört talas om märket, konstigt nog, med tanke på hur fantastiskt fina allt du visar upp här är! Detta var en superbra tips som jag får tacka för, precis i rätt tajmning!
    Kram vackra vännen!
    Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER