fredag 19 juni 2015

DAGENS BEAUTY TIPS - VACKRASTE ÖGONSKUGGOR FRÅN BY TERRY

Ni som läser bloggen vet att jag är helt såld på by Terrys kosmetik och en hel del av hennes hudvård. Det är hög kvalité på alla hennes produkter och de underlättar sminkningen till vardags men dessutom har hon produkter som är ren och skär lyx, som den senaste ögonskuggspaletten i två nyanser. Denna är bara rena drömmen att använda, har månader med ögonskuggspaletter men denna är något utöver det vanliga.


Denna palett är den mera färgstarka av de två som kommit och denna kompletterar den bruna, neutrala paletten, det har by Terry räknat ut :-) Den har fantastiska bronzinga och guldiga toner. De rosa och lila nyanserna är inte riktigt jag men den rosa nyanserna blir faktiskt riktigt fina till vardags. Ni hittar båda paletter hos Skincity, HÄR.
Det är ren och sker LYX, inget som man behöver egentligen men pigmenten är makalöst bra, de håller minst i 8 timmar. De är enkla att sudda ut och smälter så fint ihop.
Det är väldigt enkelt att få till en proffsig ögonmakeup med dessa.
Här ser ni en snabb ganska neutral sminkning med de bruna, bronziga och guldiga toner i paletten.
Så här bra sitter dessa på efter 8 timmars användning, min eyeliner är nästan borta men inte ögonskuggorna.
Nu ska det förbereddas inför midsommar och jag ska se om jag inte lyckas dela med mig av lite bilder också.

Här ser ni den första paletten som jag köpte.

 Ha en fin fredag, Midsommarafton, så ses vi snart igen om ni vill.

KRAM!!

Inlägget innehåller Affiliate-länkar till Skincity.

1 kommentar:

  1. Gaaah!! Nu får du sluta fresta mig mer, jag dööör lite varje gång jag ser dessa! Helt underbara! :)
    Kram vännen fina!
    Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER