onsdag 3 juni 2015

EN NY DOFT HAR HITTAT HIT - BY TERRY BLEU PARADIS

När jag var på Skincity eventet där vi träffade och lyssnade på Paula´s Choice passade jag även på att prova by Terrys underbara dofter. Jag har sen innan en annan doft från by Terry som heter Lumiere D'Epices och som är ljuvlig. Den är en favoritkvällsdoft då den är ganska intensiv. Denna nya doften från by Terry är helt annorlunda och den perfekta sommardoften. By Terry Bleu Paradis är somrig, frisk, blommig och samtidigt varm. Den är lättburen och ljuvlig på alla sätt. Så här beskrivs denna på Skincity:

Sammetslen och sensuellt rökig doft med noter av litchi och cederträ. Med sin andra Haute Parfum kollektion presenterar Terry de Gunzburg en ny värld av färger och dofter som överraskar - flirtig, blommig, fruktig, rökig och passionerad. Inspirationen kommer från Terrys passion för konst, trädgårdar, haute couture, färger, nyanser, texturer och rosor. Terry tog hjälp av Michel Almairac, parfymör vid Robberten  för att skapa vårens och sommarens härligaste dofter - Fruit Défendu och Bleu Paradis
TOPP: Litchi från Mauritius
MELLAN: Ros
BAS: Cederträ, Amber, Mysk


Det jag gillar med denna är att den sitter på huden från morgon till kväll utan att jag behöver bättra på den. Den sitter kvar på huden utan att vara överväldigande. Den är kvinnlig och varm trots att det är en frisk och somrig doft. Flaskan är ett konstverk och ett smycke i badrummet helt enkelt.Ja, nu har jag utökat min doftgarderob och det är jag så glad över att jag gjort med just denna doft.
Har du testat by Terrys parfymer? Nyfiken på någon? Hur resonerar ni kring dofter?
HÄR och HÄR har jag tidigare skrivit om hur jag själv resonerar kring min egen doftgarderoben.
Ha en fin kväll! I veckan ska jag på ett trevligt skönhetsevent och jag lovar rapportera om denna.

KRAM!!


3 kommentarer:

 1. By Terry har så otroligt vackra förpackningar på allt från ögonskuggor till parfymer! Sniffade lite på parfymerna när jag var i Storbritannien senast men slog inte till. Och dum som jag var skrev jag inte upp namnet på favoritdofterna, så jag vågar inte beställa ><.

  SvaraRadera
  Svar
  1. MEN ÅH, så tråkigt!! Kanske kan du ha turen att åka förbi NK vid något tillfälle och sniffa på dofterna så du hittar dina favoriter. De är verkligen speciella och väldigt kvinnliga.
   KRAM!!

   Radera
 2. By Terrys dofter är underbara, och roligt att inte ha en doft som alla andra går runt med! Jag håller ett öga på ett par till som gärna får flytta hem hit! :)
  Kram fina du!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER