tisdag 16 juni 2015

DAGENS BEAUTYINSPIRATION - NUDE LÄPPSTIFT X 4

Jag bara älskar naturliga, nude läppstift men då jag har lite mörkare läppar kan dessa inte vara för bleka, eller beiga. De måste ha precis rätt brunrosa färg för att bli perfekta. Här har jag lyckats hitta 4 olika märken och nyanser som var för sig är perfekta :-)Från vänster till höger ser vi följande märken: Marc Jacobs, by Terry, NYX och Hourglass.
Helt olika märken, olika texturer, finish och pris. Det enda gemensamma är nyanserna och att jag trivs i varenda en av dessa.


Här ser ni en swatch av alla 4 nyanserna. I samma ordning som ovan: från vänster Marc Jacobs, by Terry, NYX och längst till höger Hourglass.Hourglass i färgen Nude 6 är inköpt via Net-A-Porter.
En fin neutral färg som passar till vardags. Perfekt att ha i väskan, lång hållbarhet och halvmatt finish.


NYX i färgen SN06 Sable är en underbar matt röd/rosa brun, långvarig, som när man väl lagt den på inte känns på läpparna. Prisvärd och en vardagsfavorit.
Priset på 99 kronor gör denna till ett fynd.


By Terrys underbara läppstift i flytande format är matt och helt underbar i konsistens och långbarhet.
Dyr men ack så vacker och hållbar. I just den perfekta nudefärgen för mina läppar.
Ni hittar den HÄR hos skincity.Marc Jacobs fina nude läppstift  i färgen 110 Role Play är den perfekta nude läppstiften, fin konsistens, mjuk och återfuktande. Varar inte lika länge som de övriga men är väldigt fin och mjuk i färgen och konsistensen. Underbar hylsa gör sitt också så klart.
Finns endast hos Sephora vad jag vet i Sverige. Väl värd att testa om man gillar nudeläppstift. Gillar ni nude läppstift? Någon favorit? 
Ha en fortsatt fin vecka. Imorgon är det en dag närmare Midsommar :-)

KRAM!!


Inlägget innehåller Affiliate länkar till Skincity.

2 kommentarer:

 1. Köpte Marc Jacobs nu när jag var i Sthlm. , men i färgen Have we met nummer 108.
  Vilken tjusig hylsa som du säger, fanns en hel del mera som lockade......
  Kram

  SvaraRadera
 2. Supersnygga färger allihopa! Jag köpte Marc Jacobs Eat Cake nr 150 och den blev en fin nude fast med lite mer färg så inte läppstiftet ser ljusare ut än läpparna, det funkar inte på mig. Men överlag använder jag mer färg än nude, fast det brukar gå i perioder. Ofta tycker jag att det r som med kläder, att jag sminkar mig och har på mig kläder efter dagshumöret! :)
  Kram fina du!
  Lotta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER