onsdag 10 juni 2015

EN DAGENS OUTFIT & BY BIRDIE

Det var ett tag sedan det fanns tid och inspiration för en dagens outfit. Går mest i stilrena, svarta och vita plagg nuförtiden, inte så mycket volanger och mönster längre....har tröttnat på det, i varje fall till vardags. Idag ska jag visa en väldigt fin Odd Molly blus som jag missade att köpa när den kom och sedan tog den slut på REAN. Nu tack vara Facebook, lyckades jag få tag i denna fina Rethinker Blouse i vitt. Är så nöjd med denna :-) Dagens får därför inkludera denna fina blus.Älskar spetsen på denna.


Här är den som min dagens idag, tillsammans med vita byxor från Lindex och kavaj från H&M. Kavajen är jag extra nöjd med, ett fynd för en så fin kavaj med perfekt passform.


 Så över till min nya vackra sjal från by Birdie som beställt från fina Annettes shop Acorn. Jag har ju sett bilder på dessa vackra sjalar i en mängd bilder från hennes blogg och vet att de är otroligt populära i Danmark så nu äntligen bestämde jag mig och slog till på denna, otroliga sjal i renaste silke. Den är tunn, otroligt mjuk med massor av lyster och alldeles UNDERBAR!


Den är en perfekt färgklick till antingen svarta eller vita plagg, jag har denna även till en röd jacka som jag har. Denna är helt enkelt pricken över i-et.Mönstret är taget från en bild på Litchi-frukter i en exotisk marknad.


Jag kan bara säga KÖP dessa sjalar om ni hittar ett mönster ni gillar för de tar slut i rekordfart och de är värda sitt pris. Finaste Annette har ett fint utbud av dessa och dessutom gratis frakt till Sverige, bara det. Imorgon ska jag försöka visa lite mer av de fina inköp som gjorts från Acorn. Det kom ett så vackert paket att jag hade svårt att förstöra det och plocka upp alla fina sakerna som låg i denna :-)
Ha en fin kväll!!

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Så fin sjal!! Skulle passa med mina färger också, ska kolla sidan :-) Blusen är också jättefint, äger den tyvärr inte men gillar nog Odd Mollys enfärgade spetsplagg som allra mest nu.

  Gick in här för att kolla om du svarat mig ang rouget...får se :-) KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lina,
   Har svarat under respektive fråga/inlägg nu :-)
   Just by Birdies sjalar är riktiga konstverk. Acorn har dessutom precis startat sin REA (även om by Birdie aldrig reas ut, de säljer så bra ändå), in och kika vet jag :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER