torsdag 11 juni 2015

REAN HAR STARTAT HOS VISTAMIA OCH ACORN

Tänkte bara tipsa om att två av mina favoritbutiker precis startat sin REA, in och kika. De har otroligt fint sortiment och fantastisk service!


Själv har jag redan beställt vad jag ska och nu ska jag försöka att inte trilla dit på alla REOR som är i stan. Blunda hårt och gå förbi.....får se om det funkar :-) Vet att även Odd Mollys egen webshop starta sin REA idag och de startar med 33% rabatt.

KRAM!!1 kommentar:

  1. Jag tackar för alla fina tips, men borde blunda hårt eftersom det svämmar över både i min WIC och i alla sminkskåp..., men jag kommer kika på något särskilt framöver. Nu gäller det att inte köpa bara för att...! ;)
    Hoppas det blev en extra fin kväll för dig fina du!
    Kram kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER