tisdag 23 juni 2015

NYTT MINERALPUDER FRÅN WONDER PEARLS TESTAS

Idag tänkte jag tipsa om ett nytt mineralpuder som jag blev nyfiken på efter att fina Lotta testat denna och skrivit om denna på sin blogg. Detta är ett av de ABSOLUT BÄSTA mineralpuder jag testat och jag har testat MASSOR, det vet ni som följt bloggen ett tag :-) Jag gillade väldigt mycket Priori när de fanns i handeln men de var dyra och försvann efter ett tag från den svenska marknaden, hann köpa på mig några stycken innan dess som tur var. Sedan testade jag ganska nyligen Lucy Minerals som jag fortfarande tycker är otroligt prisvärda och väldigt bra, bland de bästa jag testat. Ni kan läsa mer om Lucy Minerals och alla de mineral foundations som jag testat, t ex BareMinerals, Jane Iredale, Tikei, Youngblood, Mac Minerals foundation samt Glo Minerals HÄR. För mogen hy som min egen är Priori, Lucy Minerals och numera DENNA mineral foundation outstanding.Här ser ni Wonder Pearls och Priori bredvid varandra. Wonder Pearls var ett helt nytt märke för mig och det finns inte mycket skrivet om denna på internet heller så jag åkte till Acaciashop för att testa denna på huden och för att testa färgen. Nu när jag hunnit både köpa och testa detta puder måste jag bara dela med mig till er av min upplevelse. Detta puder håller samma höga kvalité som Prioris mineralpuder men denna ger ännu mer lyster, huden ser 5 år yngre ut direkt. Den ger en helt fantastisk naturlig täckning trots att den verkligen täcker de flesta ojämnheter man har. Trots att den ger så mycket lyster ser man inte ut som en discokula i ansiktet, inte alls.


 Jag har köpt nyans 1 på min, de är ganska mörka tycker jag och jag är ganska blek i huden fast med en gul underton. Jag kan tänka mig att nyans 2 funkar på sommaren och resten av året blir nyans 1 perfekt. När Lotta fixade en rabattkod passade jag på att beställa paketet med borsten.


Detta fina Priori puder var annars en favorit tidigare men jag måste säga att jag tycker denna från Wonder Pearls är snäppet snyggare på min hy. 


Här ser ni min hy med denna på, under har jag en BB-cream och sedan detta puder över. Det ser nästa airbrushed ut, Photoshop på burk kan man säga :-) Inget finnishing puder behövs heller över denna. Denna jämnar verkligen ut hudtonen, ger fantastisk lyster och sitter som den ska i minst 7-8 timmar.
En annan fördelen med detta puder är att man slipper lägga highlighter eller finnishing puder över det, så man sparar tid på morgonen och får ett fantastiskt resultat.


I am in LOVE!
Ha nu en fortsatt fin vecka och hoppas värmen och solen snart kommer tillbaka.....Brr.

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jag älskar Wonder Pearls, men W1 som är den ljusaste är just nu för mörk för mig. Ser att du har testat Prioris mineralpuder, finns det några likheter/skillnader mellan Wonder Pearls och Prioris (eller Elisabeth Arden PRO som den ju heter numera)? Tänkte prova Elisabeth Arden PRO mineralpuder om det finns en mycket ljus nyans, så därav min fråga om det går att jämföra Priori/Elisabeth Arden PRO och Wonder Pearls :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jessica,
   Ja, jag tycker de är jämförbara, gillar dock Wonder Pearls bättre.
   Lycka till!

   Radera
  2. Hej igen, Jag tycker Wonder Pearls har mera lyster, något mindre täckning (men kan byggas upp) men framförallt ser den mer naturlig ut på huden tycker jag. Lycka till om du ska testa Elisabeth Arden Pro och berätta gärna sedan vad du tycker om den :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER