tisdag 9 juni 2015

LJUVLIG VACKER KOSMETIK - CHARLOTTE TILBURY & NYA SMINKBORSTAR

Idag ska jag bjuda på bilder på mina nya, vackra kosmetikpodukter från Charlotte Tilbury. De är små konstverk som gör det svårt att sätta penseln i, men jag är ju så nyfiken av mig att jag bara MÅSTE prova dessa så snabbt jag får chansen. Jag beställer från Net-A-Porter och det kostar en del i frakt men de har OK priser och framförallt är detta ett av de få ställen som har Charlotte Tilburys fulla sortiment. Jag faller för helheten, designen och kvalitén på dessa produkter.
The Real Techniques har ju släppt en mer HIGH-END kollektion borstar som numera säljs på H&M och som jag var tvungen att testa: Puderborste No 100, Sculpting No 301 och Rouge No 300.
Jag är väldigt nöjd med samtliga dessa tre borstar och kan varmt rekommendera er dessa. Otroligt mjuka och välbalanserade borstar. Hög lyxfaktor dessutom. Samtliga använder jag till vardags och jag kan bara säga att de är värda sitt pris med tanke på hur bra de levererar.


Charlotte Tilbury Necessär och sculpting/bronzing borste är bara så användbara och snygga, necessären beställdes nu när jag beställde sist från Net-A-Porter.


Bronzing kitet beställde jag sen innan och jag är bara så nöjd över borsten och bronzing/highlight kitet, magiska helt enkelt. Jag har använt dessa varje dag i snart en månad och det syns knappt. Det kallar jag bra kvalité och fantastisk lyxfaktor. Bonzingpudret är det bästa jag testat och perfekt för contouring då den helt saknar orange nyans och blir aldrig för starkt på huden. Man får lägga minst tre lager för att den ska synas bra på min olivfärgade hy, men den blir perfekt i nyansen och håller en hel dag.Mina två nya köp är finishing puder och rouge från Charlotte Tilbury. 
MAGISKA båda två.....så fina och hållbara.


Jag har använt dessa i snart en vecka och de gör det som de säger. Charlotte Tilbury´s Airbrush Flawless Finish Skin Perfecting Micro-Powder (långt namn....) ger perfekt yta med bra täckning och rouget Cheek to Chic sitter länge på huden då den är väldigt pigmenterad. Pudret är otroligt finmalet och ger en perfekt "airbrushed" look.Det är underbara produkter, som små konstverk, som förgyller sminkningen varje dag.Jag använder detta puder som sista steg i min sminkning för att fixera allt och den ger ingen som helst kakig känsla eller pudrighet, den smälter snabbt in i huden och ger perfekt finish. Perfekt att även ha som ett touch-up puder under dagen om man skulle bli glansig kring T-zonen. Min är i färgen 2 som är perfekt, inte för ljus och inte för mörk.


Detta rouge är bara så perfekt! Jag har nyansen Ecstacy som är den perfekta rosiga, naturliga nyansen. Man ska dock vara försiktig på handen då den har mycket pigment. Jag kan varmt rekommendera er att gå in på Charlotte Tilbury på Youtube och titta på hennes tutorials som visar precis hur man ska använda hennes produkter. Denna är så finmalen att den lägger sig otroligt snyggt på huden. Dessutom är den bara så fin så man vill aldrig sluta lägga på det på kinderna ;-)Bronzing och Highlight puder igen.....så vacker och så bra.


Några av mina bästa verktyg till ansiktet. Jag har som sagt även satsat en hel del på REA MORRIS borstar och även en vacker rougeborste från Japan men om man vill ha bra verktyg till en rimlig budget är dessa helt klart givna. Charlotte Tilburys borste kostar något mer men då jag fick den i det paket jag beställde, känns det som att jag fick den till ett OK pris. Sigma har annars en liknande borste som kostar något mindre men som är något större HÄR. Själv tycker jag att just kombinationen av Charlottes egen borste till hennes bronzing/highlight puder är optimalt.


Underbara produkter som jag är stolt ägare till numera och som jag varmt rekommendera om man har råd att unna sig dessa, de är dyra men ack så vackra och så bra. Man får det man betalar för i det här fallet och dessutom med hög lyxfaktor :-) Jag är en sucker för vackra förpackningar :-) Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Ååååååhh säger jag bara!! :) Jag måste blunda hårt för att inte direkt klicka hem contouringpudren! Och allt annat med! Men jag har unnat mig RTs borstar och älskar särskilt Tapered Blush brush. Vilken precision!
    Ha en fin dag vännen!
    Kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER