måndag 6 juli 2015

SMYCKESREA HOS MADAME SILVER - HELA 30% RABATT

Idag ska jag börja med att tipsa om en fin sommarrea, nämligen Madam Silvers sommarrea med hela 30% rabatt på hennes finfina smycken!! Jag har ju massor av fina silversmycken därifrån och får ofta fråga var jag köpt dessa när jag har dem på mig. Det senaste smycket som hittat hit via fina Madame Silver i födelsedagspresent är detta vackra armband som jag ska visa upp.Denna skönhet kostar bara 339 kronor just nu på REAN, ett riktigt FYND!!


Här under kan ni se flera andra smycken som jag har från Madame Silver som är sååå fina.
Kan varmt rekommendera er att klicka in er till Madame Silver och kika på hennes fina smycken som ni kan fynda med 30% rabatt just nu.
Hoppas ni har en fin sommar i solen. Vilket väder det har varit i Sverige!!
Lovar komma tillbaka med lite outfit dagens och lite kosmetiktips.
Ha en fortsatt fin måndag och hoppas många av er har semester.

KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER