lördag 25 juli 2015

REVIEW/RECENSION AV FINISHING PUDER/POWDER - MISSHA, BY TERRY & ROUGE BUNNY ROUGE

Finishing puder är ett måste för att få en fin finish och ett långvarigt resultat och därför har det testats en massa olika sådana genom åren. By Terry har ju den extremt populära finishing pudret: Hyaluronic Hydra Powder som jag älskar, sedan testade jag även Rouge Bunny Rouge pudret DIAPHANOUS som jag nu testat ett tag nu och nu senaste pudret som jag bara älskar: Missha The Style Fitting Wear Cashmere Powder. Här är min samling med dessa tre puder: Först ut Rouge Bunny Rouge, by Terry och sist Missha. 


Så här beskrivs detta puder på BonnyBonny.se hemsida

 Missha Cashmere Puder med solskyddsfaktor 15. Löspuder som ger en silkeslen finish och en porslinsliknande yta.  


▶ Jämnar ut upplevelsen av porer och ojämn hud omedelbart. 


▶ Bra hållfasthet, formula med honungs och kokosnötextrakt hjälper pudret att fästa bättre på huden. 


▶ Känns lätt på huden, naturligt majspuder hjälper till att motverka oljig hud. 


▶ Extrakt från hassel, fläder och stockros lugnar och jämnar ut. 

Misshas Puder innehåller 20gr och finns i två olika nyanser: Light Beige och Natural Beige. Min nyans är Natural Beige som jag tycker är perfekt till ljus olivfärgad hy som min. Jag har som sagt B30 i Chanel och överlag ganska ljusa nyanser.
Detta puder är i klass med by Terrys puder men definitivt mera prisvärd. Den mattar ner och håller min sminkning på plats en hel dag, utan problem. Den ger en fantastisk finish som definitivt motsvarar den jag brukar få av ny Terry.  


Om vi då jämför med Rouge Bunny Rouge så måste detta sägas, ett av mina sämsta investeringar......den är sämre än by Terry och den absolut dyraste av dessa. Förutom den söta förpackningen är det inget som är bättre med denna jämfört med de andra två som jämförs här. Den håller varken längre eller ger finare finish, vilket den borde med tanke på priset. Dyrast är definitivt inte alltid bäst. 


Om ni lättar efter ett bra "budget" alternativ till By Terry ska ni testa Misshas puder, den är fantastisk prisvärd till det priset (189 kronor), innehåller mest puder och kommer med en fin puff, som är perfekt att lägga pudret med.

Hoppas ni har en fin sommar, oavsett vädret. Här njuter jag får fullt av semesterdagarna, som snart rinner ut......

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Kul att läsa dina recensioner, blir bra sugen på att beställa Missha! Tack för att du svarade på min fråga om SK-II förresten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv Annika för dina kommentarer. Jag har precis beställt ett sådant Essence/ansiktsvatten från Missha som ska vara väldigt lik SKII fast utan hemsk prislapp och utan hemska doften, ska bli spännande att testa den :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER