onsdag 1 juli 2015

BEAUTY TIPS I DESSA SOMMARTIDER - DR TEMT CB CREAM

Nu när sommaren ÄNTLIGEN hittat hit ska jag tipsa om en CB-kräm som är perfekt under min nya fina mineralfoundation från Wonder Pearls som jag tipsat om tidigare. Dr Temt CB Cream har en mängd fördelar, liksom många BB och CC-krämer men denna känns mer reparerande och återfuktande än alla mina tidigare BB och CC-krämer. Den ger en väldigt skir färg som knappt är märkbar men det som jag tycker att den gör som inga av mina andra andra gör är att den är extremt återfuktande, ger lyster och är väldigt utjämnande, nästan som en askungekräm. Man blir alldeles mjuk och slät av denna. Det är den perfekta basen för Wonder Pearls, enligt mitt tycke.
Här Wonder Pearls i nyans 2 inför sommaren, passade på att beställa nu när det var rabatt som fina Lotta fixat :-)Här ser när en swatch på färgen på handen. Neutral färg som passar många och som smälter in i huden.

Så här beskrivs den på Acasias Shop:

"CB Cream är en uppföljare till de populära BB krämerna, men den ger en bättre färgmatchning och mer naturlig effekt.

CB cream är helt unik , det är en lätt färgad högteknologisk dagkräm som jämnar ut hudtonen, motverkar ålderstecken, korrigerar pigmentansamlingar samt återfuktar, skyddar (även UVA/UVB-skydd med SPF 20) och ger fantastisk lyster.

CB Cream är en allt-i-ett produkt som ska ersätta fuktkräm, primer, foundation och solkräm."

Jag skulle dock inte gå så långt och ersätta denna mot min fuktighetskräm eller solskydd men definitivt som en primer/foundation innan jag lägger på Wonder Pearls.


Här har jag arbetat in den och den syns inte längre men jag har fått fin lyster och en viss utjämning av  min grundläggande färg. Porerna syns betydligt mindre.Den här kombon kan jag varmt rekommendera nu när det är varmt och man vill ha en naturligare bas inkl inbyggd solskydd.

Hoppas ni får njuta av det fina vädret, här slits det ett tag till på jobbet men snart, snart ska även jag ha semester.

KRAM!!


13 kommentarer:

 1. Så sugen på båda, missade ju en beställning när de va rabatt men får stå mitt kast. Bland de bästa mineralfoundations jag testat faktiskt :) Vilken fin blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linda!! Kul du gillar bloggen. Även till normalpris är dessa produkter värda investeringen. De är grymt bra!

   Radera
  2. Åh så roligt att du också tycker om denna duo tillsammans! Det är vad jag har på mig idag faktiskt! En supergrym kombo med SPF och bra primer till det underbara pudret! Tack söta för att du länkar! :)
   Bästa kramarna!
   Lotta

   Radera
 2. Tycker du att borsten är ett måste till Wonder pearls, eller funkar det om man har en liknande hemma hemma? Jag är i valet och kvalet mellan att köpa pudret med borsten alternativt utan, men är så himla osäker på hur jag ska göra.. Hoppas du kan ge mig något tips eller råd som har borsten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Christine, tycker absolut man kan ha andra borstar till denna. Nu på semestern glömde jag borsten hemma men den funkar utmärkt med mina andra mineralborstar. Pudret är magiskt! Lycka till!
   Kram!!

   Radera
  2. Åh, tack för ditt svar. Jag har real techniques buffing brush, den som följer med i nåt av "kit:en". Har du också den borsten, tror du isåfall att den skulle funka? Jag har även bareminerals Kabul borste, men den gillar jag inte alls då den är så stickig stickig.

   Radera
  3. Hej igen, tyvärr tror jag inte att the Real techniques är lika bra, den är inte tillräckligt tätt. Jag har ju nästan 150 borstar så jag har alltid andra jag kan testa med men om du bara har dessa två skulle jag rekommendera dig att testa denna borste, den är tätt och supermjuk. Pudret lägger sig superfint med den.
   Kram!

   Radera
  4. Då är jag med :) En sista fråga; är borsten värd priset (har för mig att den kostar typ 240 kr då man köper den tillsammans med pudret) eller ska man köpa en annan för de pengarna (eller lägga till några extra kronor och få en ännu bättre borste?)

   Radera
  5. Borsten är definitivt prisvärd i paketpriset. Bra kvalité för en överkomlig peng. Liknar borstarna jag köpt via Lucy Minerals och även ganska likt Tikei (tror de ligger i ungefär samma prisklass). Lycka till!

   Radera
  6. Av Tikei och Wonder pearls borste - vilken hade du valt till just Wonder pearls mineralpuder? Är dessa två borstar i ungefär samma storlek?

   Radera
  7. Tikei och wonder Pearls är same same i storlek/kvalité. Sigmas kabuki borstar är mina personliga favoriter men om man är osäker är det bäst ändå att ta deras paketerbjudande och få en borste som är anpassad efter pudret. Lycka till!

   Radera
  8. TUSEN tack för ditt svar! Ha en fortsatt fin dag!
   Kram

   Radera
 3. Jo, älskar Sigmas borstar och kan tycka att de är snäppet bättre. Kolla hos Brallis, de har Sigmas borstar och titta efter Kabuki brushes.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER