tisdag 21 juli 2015

KOREANSK KOSMETIK - MISSHA BB CREAM

Sen resan till bland annat Singapore då jag passade på att testa all koreansk smink som jag kunde komma över har jag varit djupt imponerad över koreansk hudvård och kosmetik. Jag älskar mina produkter från Etude House och från LANEIGE som jag köpte då. Nu när fick jag tips från Fröken Rosa om denna hemsida var jag snabb att gå in och beställa lite produkter därifrån.Jag beställde tre olika produkter och först ut att testas och recenseras är MISSHA Signaturs Real Complete BB Cream, Spf 25. Denna testar jag i färgen Nummer 27 Honey Beige. Den passar perfekt nu till sommaren när jag har lite mer färg. 


Denna är helt LJUVLIG i konsistens och i täckning. Denna är i absolut toppklass! Den täcker fantastisk bra, ger lyster, återfuktar, har spf 25 och sitter väldigt bra på huden.


 Här ser ni pumpmekanismen. Förpackningen är praktisk och hygienisk. Färgen går inte åt det röda hållet som det ser ut på den översta bilden.


Färgen är mer gulbeige i nyansen och ser väldigt blek ut först när man pumpar ut den.


När man väl arbetat in den i huden så smälter den in med den egna hudtonen och ger väldigt fin täckning mellan/full täckning. Den tar bort de flesta kvisslorna och täcker till och med väldigt fint pigmentfläckar.
Här ser ni denna på huden, på mitt ansikte. Jag är så nöjd med denna. Jag lägger denna först och sedan Wonder Pearls över som ger en fantastisk lyster. Är så glad att jag hittade denna bb cream. Den innehåller 45ml så den är prisvärd på alla sätt och viss.
Bilderna är helt oredigerade (de på ansiktet) så det ni ser är såsom man uppfattar huden när man har denna mix på sig.


 Tänk att fantastiska produkter som dessa två kan vara så pass prisvärt. Hoppas ni gillar att få dessa tips, själv älskar jag hudvårds- och kosmetiktips vilket kanske märks :-)
Hoppas ni har en lika fin sommar som jag.

KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Hej! (Försökte skicka en kommentar nyss men det blev något knas så nu kanske jag skickar samma två gånger, ursäkta i såfall!) Jag blev nyfiken på de koreanska produkter som du refererar till så jag letade upp ditt tidigare inlägg. Vad tyckte du i slutändan om SK-IIs ansiktsvatten? Jag är så nyfiken på det men prislappen har avskräckt mig varje gång jag har haft chans att köpa det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika,
   Jag skulle själv aldrig köpa om SKII då jag tycker den luktar fruktansvärt illa och då jag tycker Kanebos produkter doftar bättre och kostar mindre. Kan inte rekommendera den.
   Kram!

   Radera
 2. Hej! Den här finns ju, som jag har hört liknar SK-II vad gäller ingredienserna, den är även billigare tror jag! http://bonnybonny.se/produktgrupper/nyheter/essence-missha-time-revolution-the-first-treatment-essence.html

  SvaraRadera
 3. Hej! Dotter o jag var på storstadssemester i Seoul, Sydkoeea i sommar och wow vilken stad! Har varit i många storstäder men nu har jag en favorit; fantastiska människor, underbar mat och helt galen shopping samt enormt många bra skönhetsbutiker. Köpte bl a ett puder fr Etude House som du skrivit om i din blogg. Tack för det tipset : )

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Älskar dina make up tips, brukar vara klockrena. Har inte blivit besviken när jag köpt något efter din recension, tack för det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar! Va glad jag blir över att höra det!!
   Kram!!

   Radera
 5. Jag har precis börjat höra lite här o var om Misshas BB, och jag är jättesugen när även du tycker så mycket om den! Tack för tips, fina du!
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man blir aldrig klar hur mycket fint man än har, så är det bara. Just Koreanska produkter och särskilt BB-krämer är jag väldigt förtjust i, massor av spf, vårdande och oftast väldigt fint täckande jämfört med västerländska BB-krämer.
   Kram rara du!!

   Radera
 6. Jag blir såååå sugen på att testa BB-krämen! //Anna

  SvaraRadera
 7. Nu äntligen, har jag beställt fem småprover på Misshas olika BB-creams och olika färger! Jätteroligt! Om något av dem faller mig i smaken tänker jag skicka efter en fullsize och då även testa Cashmere-pudret. Jag lade till det först nu i varukorgen, men frakt på 69kr bara för mina småprover och sen pudret, nej då tar jag pudret när jag bestämmer mig för vilken BB istället! :) Jättespännande att testa, tack för tips återigen fina du!
  Kram kram, Lotta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER