måndag 20 juli 2015

DAGENS ODD MOLLY EN GAMMAL FIN VINTAGE ODD MOLLY

Mina favoritplagg från Odd Molly är numera de plaggen som är lite speciella och bearbetade från äldre kollektioner, har inte blivit sugen på något alls från senaste kollektionssläppet, so far. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i Odd Mollys extremt mönstrade plagg med fransar eller i deras basplagg dessutom har mina favoritplagg, bearbetade, vackra klänningar har nästan helt försvunnit från Odd Mollys kollektioner. Min plånbok tackar då det går åt en del på Beauty numera så det är inget jag saknar direkt. Idag ska jag dock bjuda på en fin gammal Odd Molly klänning som dykt upp lite här och var på Facebook i olika grupper och även på Tradera. Denna är från en provkollektion, är storlek 1 men är väldigt skön och rymlig i modellen.


Ryggen på denna klänning är magisk, den är verkligen vacker och förstärker min figur. Älskar denna.
Den perfekta sommarklänningen, varma sommardagar.


Framifrån man ha den man bandet knytet framtill eller baktill, efter humör helt enkelt.Under sommaren har jag testat billiga guldtatueringar från Ur och Penn som de sålde billigt innan sommaren och just på armen håller dessa bra. Två-tre dagar håller de trots bad och dusch.
Hoppas ni alla ha en fin sommar, trots det något ostabila vädret :-)
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Den här klänningen är så fin, framförallt baksidan. Den passar dig utmärkt! Jag har den i andra färgställningen men har faktiskt aldrig använt den, och denna sommar inbjuder inte vädret till sommarkläder :-/ Ångrar så att vi inte bokade utlandsresa.... KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER