söndag 12 juli 2015

NAKED SKIN & NÅGRA AV MINA FAVORITER FÖR STUNDEN :-)

Massor av kosmetiktips på antågande men några ska ni få se här. Jag slog till på några Urban Decay produkter nu när den lanserats på KICKS och dessutom får man 15% rabatt på hela köpet under sommaren som medlem. Jag testar några olika produkter och idag ska jag visa upp Nacked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Make-up och concealern Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer.


Foundationen testar jag i nyans 3 Medium och Concealern i nyansen Medium Natural.


Jag återkommer när jag hunnit testa dessa ordentligt men som första Impression kan jag säga att concealern är verkligen bra och själva foundationen känns knappt på huden och den ger en fin naturlig, mellantäckning med fin lyster.
Dessa produkter som ni ser här är mina sommarfavoriter för stunden. Längst ner från vänster min underbara FOREO rengöringsapparat (kan inte leva utan denna), By Terry Cellularose Hydradiance Serum (återfuktar efter en dag i solen och ger min hy lyster), Charlotte Tilbury Filmstar Bronzer & Glow (den ultimata combon för contouring) och Ljuvlig rougeborste från Hakuhodo. Översta raden från Vänster: Bästa, snyggaste rougen från Hourglas (så vacker!!) denna lägger jag ovanpå Daniel Sandler Watercolour blush (i färgen Cherub) och sist men inte minst den ljuvliga trion från Hourglass Ambient Lighting Palette som är magisk på huden (ger ljuvlig lyster).


Har ni testat några av dessa produkter? Är ni nyfikna på några av dessa?
Hoppas ni också har en fin och avkopplande sommar, har nog inte haft det så här avkopplande sen jag minns inte när :-)

KRAM!!

3 kommentarer:

  1. Nämen oj, trodde jag hade kommenterat här, sorry! Men desto bättre än kunna fråga nu vad du tycker när det har gått någon/några veckor sen du köpte dessa. Hur känns de, vilka motsvarade dina förväntningar, är du helsåld på allihopa eller finns det en solklar vinnare? Jag skulle ge en halv arm för att få shoppa loss bland dessa märken och klicka hem en massa fint från UK/US!! ;) Apropå det, beställer du fr båda länder? Jag håller mig till UK vid utlandsköp. Men tar gärna emot tips om andra nätbutiker som funkar smidigt! :)
    Hoppas du har det skönt och njuter av sommaren med familjen, fina du!
    Stor kram, Lotta <3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER