torsdag 2 juli 2015

ATT HA TESTAT HOURGLASS UNDERBARA PRODUKTER

Idag ska jag locka in er i fördärvet med dessa LJUVLIGA make-up produkter från HOURGLASS. Mina är beställda via Net-A-Porter som är dyrt att beställa ifrån men som levererar de finaste märken och inpackningar. Jag brukar beställa mina Charlotte Tilbury produkter därifrån så sist när jag beställde en del saker från Charlotte Tilbury passade jag även på att beställa fina produkter från Hourglass som jag läst en hel del om på nätet, via internationella beautybloggare och Youtube.


Hourglass produkter är små konstverk, en fröjd för ögat såväl som för huden.
Pigmenten är fantastiska och de ger en underbar naturlig effekt på huden.


Just denna palett med Highlighter, Bronzing och finishen puder är LJUVLIG! Hade läst massot om denna och blev så nöjd när jag lyckades få tag i den. Absolut i stil med Charlotte Tilbury fast med mindre skimmer och mer en elegant lyster som smälter in med huden.Rougen är to-die-for snygga. Hållbarheten är bra, ca 6-7 timmar på min hy som äter upp allt smink. Köpte två olika nyanser en starkare och en som är mer diskret och som ger mer skimmer.
Denna heter Luminous Flush och är en varm guldighallonrosa nyansen som man får vara försiktig när man lägger på den så den inte blir för stark. En del guldskimmer mjukar upp denna och ger den en fantastisk lyster.

Rouge nummer 2 är Hourglass Ambient Lighting Blush Ethereal Glow som är en kall, ljungrosa färg med mycket highlighter feeling. Den är ljuvlig och skir, perfekt till vardags. Min favoritrouge för tillfället. Här är än en gång närbilder på vackra Ambient Lighting Paletts med färgerna: Dim Light /Incandescent Light/ Radialt Light som är ett mästerverk. Den ger huden en otroligt naturlig glöd.


Här ser ni bilder på rougen i dagsljus....so lovely.1. Luminous Flush2. Ethereal GlowDessa är som godis för vuxna kvinnor....fast dyrare och med mindre kalorier :-)


Jag har även testat Hourglass Femme Nude Lip Stylo i nyans 6. Perfekt Nude nyans till mig med en halvmatt finish som håller. Här kan ni se den swatchad :-)


Lovar återkomma med bilder på dessa på huden, så snart det blir semester och jag får lite mer tid :-)
Hoppas ni har det bra nu i sommarvärmen.

KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Tack för ditt inlägg!

  Tyvärr ingen sommarvärme här i Norrbotten...

  SvaraRadera
 2. My God... I would kill for this... :D Helt gaaalet vackra produkter var och en av dem! Jag har suktat länge länge efter både Charlotte Tilburys vackra beauties och även de fina från Hourglass! Du lyckliga vackra kvinna! :)
  Ha en underbar fredagskväll!
  Varm kram, Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lotta, vi kanske kan slå oss ihop och samfrakta, eftersom vi båda är ute efter både CT och Hourglass. Jag tänkte avvakta lite och se om de får in den nya superpaletten från Hourglass, men så fort den kommer in tänkte jag slå till. Jag hojtar till i så fall och hör om du vill haka på!

   Radera
 3. Så läckra saker, blir riktigt köpsugen.
  Har du beställt nagellack därifrån ? Jag vill så gärna testa Smith & Cult men det står att det är shipping restrictions.
  Tack för en trevlig men frestande blogg :)

  SvaraRadera
 4. Åh, är såå sugen på Ambient lighting-pudren! Och älskar Charlotte Tilbury, så bra att de båda finns på samma ställe. Får man fråga vad frakten ligger på, mellan tummen och pekfingret?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, tror frakten ligger mellan 130-150kr från Net-A-Porter.
   Kram!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER