lördag 11 juli 2015

DAGENS SOMMAR ODD MOLLY KLÄNNING & ETT REAFYND

Idag bjuder jag på lite Odd Molly inspiration, en fin klänning som jag inte klickade med direkt när jag köpte den första gången men som jag ändrade uppfattning om efter att ha sett hur fin den var på andra, så den blev köpt tillbaka i båda färger :-) Los Angeles Moments Dress som var en del av Karin Jimfeldt-Ghatans sista kollektion för Odd Molly innan hon slutade.

Underklänning från Rosamunde under denna tunna klänning är ett måste.


Jag har sytt dit två band på sidorna så man får fram lite midja på denna, annars tycker jag det kan bli tältvarning på modellen. Med banden i midjan tycker jag denna blir väldigt somrig, ledig men ändå kvinnlig.


Ett av sommarens bästa fynd är dessa ballerinaskor från Mulberry som var på 50% REA.
SÅ vackra och sköna på foten.

Supersöta även till klänningen. Älskar att springa i ballerinaskor, ballerinaskor är nog mina mest använda skor.


Lämnar er med en bild på mina absoluta favoritblommor: Liljekonvalj, dessa och Pioner är absoluta favoriter, det är nog just kombinationen av doften från dessa och deras vackra form som gör det.

Hoppas ni har en fin sommar trots regn och blåst.

KRAM!!1 kommentar:

  1. Du visar upp både vackra kläder, skor och makeup som är otroligt vackert o lockande att beställa! :) Önskar just nu
    att jag hade no limit på mitt bankkonto!! Haha, livsfarligt att gå in på din fina blogg!
    Varm kram fina vännen, du är värd allt och mer därtill!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER