söndag 26 juli 2015

ODD MOLLY REAKÖP - B.L.T LONG DRESS

Ett av mina få reaköp från Odd Molly tänkte jag visa upp, har precis fått hem denna och jag funderar fortfarande på om den ska stanna eller inte. Älskar formen, längden, känslan i tyget men mönstret.....lite mycket 70-talet och flower-power för min del. Svårt när man gillar en hel del men inte allt i en klänning. Frågan är också om det endast är en vanesak eller om jag inte kommer att använda den bara för mönstret.


B.L.T Dress i storlek 2, i färgen Asphalt. Rymlig i modellen, definitivt.Så vad säger ni, stanna eller åka tillbaka?

Ha en fin söndag!

KRAM!!!


7 kommentarer:

 1. Har själv kikat på denna.
  Stanna tycker jag , snygg.
  En fråga är tyget blankt som i Ida dress?
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är blank som siden. Fint tycker jag.
   Kram!

   Radera
 2. Behåll definitivt! Jättefin på dig!
  Anna

  SvaraRadera
 3. för mig är det så att om jag börjar fundera över något direkt så är det det jag kommer tänka på varje gång den är framme och kommer inte bli använd. Så jag hade skickat tillbaka den. men den är ju snygg på dig. Så förstår att det är svårt.
  Kram AnnaSC

  SvaraRadera
 4. Tycker den är fantastiskt fin! Modellen men framförallt mönstret. Kanske för att jag är "flower power" - haha! Har precis beställt en Soul date blouse som också har stort mönster men som känns fint, får se hur den blir. kram Milla

  SvaraRadera
 5. Den är ju jätte snygg! Behåll den :)

  SvaraRadera
 6. Hej,

  Jag tycker att det är snyggt med färg och mönster! Jag tycker att svenska kvinnor är tråkiga med sitt svarta och lite fega kläder! Du är fin i din mönstrade klänning!

  Y

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER