tisdag 7 juli 2015

MIN FAVORITROUGE - DANIEL SANDLER WATERCOLOUR BLUSH

Idag ska jag tipsa om ett rouge som jag inte kan leva utan, Daniel Sandler Watercolour Blush. Underbara nyanser, bra pris och sitter som berget!! LOVE, LOVE, LOVE. Detta är ett av de få rouge som verkligen sitter hela dagen på min hy, de flesta försvinner på mindre än 4 timmar, oavsett hur jag lägger de på, oavsett primer och oavsett setting powder och fixing spray....inget hjälper utom just DESSA rouge från Daniel Sandler. Mina är inköpta HÄR.Just nyansen CHERUB är min personliga favorit, för tillfället :-) Man får en naturlig rosighet som jag bara älskar. Detta är flyttande rouge, inte tint men sitter som ett tint. Makalöst fina och långvariga på huden.


Färgen PASSION är mer bruntonad och dämpad, perfekt på hösten tycker jag och även som contouring.


Färgen ANGEL är fin och funkar stora delar av året, väldigt naturlig, brunrosa nyans.


Jag gillar butiken Beauty & the Boutique just för alla tips och för att man får fina bilderna som visar hur färgen och nyanser blir på olika sorters hy :-)Här ser ni färgerna, i den ordning jag hade de uppradade, på min hy. Jag brukar lägga en droppe eller två på handryggen och sedan tar jag med antingen en Beauty Blender eller med fingertopparna och duttar på lite försiktigt på kinderna tills jag får önskad effekt.


Här har jag dragit ut dessa en liten bit på huden.
Först från vänster: CHERUB, PASSION och sist längst till höger ANGEL.


Här har jag blandar ut dessa ordentligt på huden så ni ser hur pass skirt ni kan ha dessa på huden och de sitter sedan på hela dagen. En produkt jag gärna tipsa er om, en stor favorit.
Hoppas ni har en fin vecka!

KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Jag använder "Benetint cheek & lip stain" från Benefit men skall definitivt testa detta. Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda, jag använde även Benetint innan jag hittade dessa.Fördelen med Sandlers rouge är att det inte blir fläckar på huden som med Benetint och man hinner blanda ut dessa på huden innan de "sätter sig". Helt ljuvliga!! Kan varmt rekommendera dessa.
   Kram!!

   Radera
 2. Ja, man får ju vara snabb med Benetint... Dessa verkar bättre men jag använder nog upp flaskan jag har innan jag köper en sådan här. Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för ännu ett supertips! Älskar att du redovisar så tydligt alla produkter. Kanske ska jag våga mig på ett krämrouge, har alltid kört sånt där hårt tidigare. Jag har förresten inhandlat fina borstar tack vara dig. Länkade till din blogg i mitt inlägg, hoppas det var ok :-) Sommarkram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för de fina orden på din blogg. Klart du får länka!! Härligt att jag kan inspirera!!
   Kram!!

   Radera
 4. PS. Jag finns inte med bland dina Odd Molly bloggar ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh!! Sorry du försvann nog när jag rensade min lista senast då försvann en del oavsiktligt, då det strulade. Fixar det snart! Kram!!

   Radera
 5. Dessa är ju supersnygga!! Verkligen användbara färger du valt, så fina! Även jag har Benetint men sällsynt använt då den är lite speciell och när jag har ont om tid (typ varje gång!) så kör jag med säkra kort istället. Tack för fin inspiration och särskilt alla dina tips om nya bra butiker som jag inte sett annars! Toppen! :)
  Varmaste kramen fina vännen!
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta!! Jo, dessa har samma långvariga resultat som benetint men är mycket enklare att Arbeta med. Helt underabara är dessa.
   Kram!!

   Radera
 6. Åh, har varit så nära att köpa något av dessa flera gånger, men har sedan fegat ur. Tusen tack för bra swatches, nu ska jag sätta upp något av dessa på min inköpslista :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER