onsdag 30 augusti 2017

CHARLOTTE TILBURY - INSTANT LOOK IN A PALETTE COMPARISON

Idag tänkte jag visa upp mina tre Charlotte Tilbury "Instant look in a palett"  som släppts i olika omgångar. Dessa paletter är några av mina absoluta favoriter eftersom de har nästan allt man behöver i dem. Där är tre ögonskuggor, två rouge, en bronser och en highlighter. Den första som kom hette Natural Beauty, den andra Seductive Beauty och den sista heter Beauty Glow.Den första paletten till vänster (mest använda då det var den första som kom) är Natural Beauty, den i mitten heter Seductive Beauty och den sista, längst till höger heter Beauty Glow.


Av dessa tre kan jag erkänna direkt att min favorit är den senaste paletten: Beauty Glow, den jag är minst förtjust i är den i mitten: Seductive Beauty. 


Detta är den första paletten som kom och jag har använt den flitigt och det syns knappt :-) Väldigt neutral och jag har använt denna till vardags.


Denna har alltför mycket kalla färger för mitt tycke så den har inte blivit använd särskilt flitigt och rouge är något för bleka.


Här är den sista paletten; Beauty Glow som är ljuvlig på alla sätt. Fina varma toner, fina rouge och perfekt nyans på bronser och highlighter. Jag har använt denna sen jag köpte den och jag har den alltid på mig när jag reser, den förenklar min vardag.

Har ni testat någon av dessa? Jag köper alltid mina Charlotte Tilbury från hennes egen sajt. Paletten kostar ca 700 kronor vilket är mycket pengar men man får många produkter för detta så den är prisvärd i mina ögon och den håller LÄNGE.

Önskar er alla en fortsatt fin veckan!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER