lördag 14 oktober 2017

EN FANTASTISK CONCEALER FÖR MOGEN HY!

Idag ska jag fokusera på en avprodukterna från Pür som jag nämt innan. Den heter Shake & Bake och är en nyhet från Pür som finns i butik just nu. Så vad är det med denna concealer som gjort att det är den enda concealern jag använder under ögonen såväl som i ansiktet (på mina pigmenteringar) sen jag fick hem den?


Allt med denna concealer är innovativt och funktionellt. Jag älskar konsistensen, sen kan det vara lite lurigt i början innan man lärt sig hur mycket man behöver applicera i ansiktet och i de områden som man vill täcka lite extra. 

Denna concealer döljer och fixerar i ett steg. Den smälter in i huden för att dölja ojämnheter och mörka ringar. Huden blir jämn och mjuk. Den håller länge och framhäver ej linjer. Den är helt enkelt magisk för en mer mogen hy med mer eller mindre rynkor under ögonen.Här ser ni pudret på handen när man skakat ut en liten mängd på handen, innan man rört vid den med fingret.


I samma stund som man rör vid den med fingret, reagerar den på värmen och smälter till en krämliknande konsistens. Den blir heltäckande och döljer verkligen ALLT.


Efter att den torkat så blir den som ett puder på huden (dock inte torrt) och den fixerar sig självt. Den sitter sedan som berget hela dagen (ungefär 8-9 timmar). Jag är så imponerad av den, dessutom ger den nästan en blurring-effekt på huden, så huden upplevt som slätare och friskare.


På ansiktet, till att täcka mina pigmenteringar använder jag färgen MEDIUM och under ögonen nyansen LIGHT. Det är utan tvekan värd sitt pris på 375 kr. Jag hoppas dock den ska vara dryg, i så fall kommer jag definitivt att köpa den när den tar slut, så bra tycker jag denna concealer är.


Jo, den kommer med en liten svamp, DEN hade de kunnat skippa, den tillför INGENTING vid appliceringen som jag själv tycker blir bäst med fingrarna. Jag har provat svampen (som äter upp produkten och därmed täckningen) samt att applicera den med en concealer borste (som är Ok men som äter upp av produkten och ger en mer skir täckning), inget av dessa alternativ fungerar bättre än att applicera den med fingararna då värmen hjälper till att förvandla pudret och ge den där naturliga men ändå fulla täckningen.

Önskar er alla en fin helg! Nu ska jag ut i regnet och äta lunch i city.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER