söndag 15 oktober 2017

THE MAKEUP ERASER -FUNKAR DEN?

För ett tag sedan på Hud&Kosmetik mässan fick jag ett prov på en mini-variant av denna: The make up eraser. Jag blev så klart nyfiken och var tvungen att testa den. Jag blev så pass glatt överraskad att jag gick och köpte den stora variant på Sephora härom veckan.


För er som inte vet vad detta är så är det alltså en trasa som ska användas för att ta av sin makeup på kvällen. Man blöter helt enkelt ner den med vatten och sedan applicerar man den på ansiktet. 


Den har en grovsida och en mjukare sida. Jag använder den grova sidan först för att ta av allt smink och även mascara från ögonen (den är mjuk mot huden men håller mer vatten på den sidan). Sedan använder jag den mjuka sidan för att finputsa på slutet.
Jag måste erkänna att jag var skeptisk till denna först men efter att ha använt denna i snart 1 vecka måste jag säga att jag är imponerad. Den tar bort allt! Dock att jag använder först ögon bortagning till mina ögon för at slippa gnugga men annars tar den verkligen bort allt smink, i ett nafs med enbart vatten.Här ser ni den lilla, resevarianten som jag fick som prov. Den är också bra men den stora är bättre, helt klart. Det går snabbare och den är mjukare. Priset ligger på 200 kronor och det är ett fynd i detta sammanhang.


Jag kommer att fortsätta använda denna, speciellt de kvällar jag är trött och inte orkar med min dubbel rengöring. Den ska dock först tvättas i tvättmaskinen innan första användning men sedan använder jag den 3-4 gånger, sköljer den ren med tvål efter varje gång och sedan tvättar jag den i tvättmaskinen den 5:e gången, vilket jag tycker funkar och det sliter mindre på den också så man får längre hållbarhet. Om ni är nyfikna, kan jag varmt rekommendera er att testa den, dock  helst den stora som är betydligt mer effektiv än den lilla varianten som brukar säljas i tre-pack.

Nästa vecka flyger jag till ROM men Daisy Beauty gänget vilket ska bli sjukt trevligt! Lovar blogga och hålla er uppdaterade på allt roligt vi kommer att göra där :-)

Hoppas ni haft en fin helg! Det har jag haft :-)

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Makeup Eraser, klart intressant.
    Önskar dig en trevlig resa till Rom.
    Kram Titti på Arlanda på väg till Dubai/Bangkok.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER