tisdag 3 oktober 2017

ETT AV MINA MÅNGA KÖP FRÅN NEW YORK - IT COSMETICS

Jag har LÄNGE varit nyfiken på att testa IT Cosmetics men det har varit väldigt svårt att få tag på dessa produkter på nätet, dessutom fanns ingenstans i Europa att beställa heller. Jag var så oerhört nyfiken på vilken nyans jag skulle behöva så det första jag tittade på när jag kom in på en Sephora i NY var just IT Cosmetics produkter. Youtubers ÄLSKAR IT Cosmetics så jag var tvungen att köpa ett par av deras produkter :-)De tre produkter som jag köpte med mig hem är dessa tre omtalade produkter: Your Skin but better CC full coverage Cream, Bye Bye Under eye concealer och sist men inte minst Bye Bye Pores Pressed powder.
Både CC cream och concealer tog jag i färgen Light men jag köpte även färgen Medium i CC Cream så jag kan mixa båda nyanser när det behövs.


Båda dessa produkter är verkligen FULL COVERAGE, de täcker ALLT och känns ändå naturliga på huden. Det behövs ytterst lite av dessa, annars kan det lätt bli spacklat. Om man applicerar dessa rätt är detta toppenprodukter. Jag återkommer senare även med bilder där jag applicerat dessa på huden. Just ögonconcealern ska man ta väldigt lite och sedan värma upp det mellan fingrarna så att det blir rätt konsistens innan man applicerar den. Den täcker bokstavligen ALLT men det gäller att applicera försiktigt så det inte ser konstigt och sminkat ut.


Detta Puder: Bye Bye Pores, är verkligen WOW. Den suddar verkligen ut mina porer även om de inte är gigantiska så ser jag dem och de har irriterat mig länge. Med detta puder suddas de ut och det fixerar mitt smink hela dagen. Jag ÄLSKAR detta puder. Jag kommer definitivt att köpa om denna (tror det ska gå att få tag i via Ebay förhoppningsvis). 

Jag hoppas ni alla har en bra vecka och jag skulle uppskatta om ni ville ge mig lite feedback på VAD ni skulle vilja läsa mer om på bloggen. Numera är det ju lite mixat med inredning, mode och beauty, gillar ni det?

Jag har massor av inspiration men tiden räcker inte till för allt jag skulle vilja fotografera och skriva om, jag gör dock mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad. 

KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Beautylish säljer It cosmetics och skickar till Sverige. De lägger på tullen direkt så du slipper betala extra via tullverket. Jag har aldrig haft problem med dem. Qvc.uk säljer också it cosmetics, men de har jag inte provat. Gillar It cosmetics borstar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Charlotta, tycker dock att det blir VÄLDIGT dyrt att beställa från Beautylish. Borstarna har jag inte testat än så det får kanske bli nästa köp :-) Tack för tipset!
   KRAM!!

   Radera
 2. Läser alla dina inlägg med stort intresse! Tack för en underbar blgg!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria, det värmer verkligen att höra! :-)
   Ha en fortsatt fin vecka!
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER