måndag 9 oktober 2017

VIOLET VOSS HG PALETTE

Denna underbara palett köpte jag innan jag åkte till NY. Denna palett har jag varit nyfiken på länge. På Youtube pratas det väldigt mycket om denna och jag har länge varit nyfiken på just pigmenten och färgerna.

Bara det att det finns en nyans som heter "How U Doin" som Joey i Friends brukar säga, bara det är skäl nog för att köpa denna :-)Färgerna och pigmenten på denna är makalösa, på riktigt. Detta är min favoritpalett de dagar jag har tid att sminka ögonen. De glittriga och de rödbruna nyanserna är makalöst fina och sitter hela dagen.


Här ser ni Swatches på några av färgerna där jag bara dragit fingret över min torra hand, så bra pigment är det. Denna palett kostar en del men den är verkligen en palett som jag inte skulle vilja vara utan. Har ni testat Violet Voss? Min är köpt hos BeautyBay (UK) så då slipper man i varje fall betala extra i skatt och avgifter, den är inte billig men väl värd pengarna.

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER