onsdag 25 oktober 2017

LINDA HALLBERG FLASH CRAYONS - RUSTIC KIT & ATRIA

När Linda Hallberg släppte sina Mood Crayons tyckte jag de var fina men jag kände inte att jag behövde rusa efter dem men när dessa glittriga pennor kom då kunde jag inte hålla mig borta. Glittriga, mjuka, vattenfasta pennor som man kan ha i vattenlinjen, som eyeliner och som ögonskugga....det är ju drömmen. Jag ÄLSKAR glitter och glamour så de här kommer att bli toppen.

Direkt när jag köpt dem så var jag tvungen att prova dem. Den blåa pennan ATRIA (längst till höger) kunde jag bara inte motstå, jag har ALDRIG använt blått i någon sminkning så jag tyckte det var på tiden att testa denna som eyeliner.


 Här ser ni en närbild och ni ser att de är swatchade och använda, vissa mer än andra :-)


Min lilla Sessa håller de uppe så ni kan se dem. ÄLSKAR alla nyanserna och jag vet att detta kit: RUSTIC kommer att bli väldigt använt hos mig :-)
Priset på 499 kronor for 5 pennor känns väldigt prisvärt. Styck kostar dessa pennor 149 kronor.
Lina Hallberg säljs numera exklusivt hos KICKS.


Ovan ser ni swatches på dessa utan blixt och nedan med blixt.
Bilden med blixt finns med så ni får se hur mycket glitter det är på dessa :-)
SÅ FINA!!


Jag återkommer senare med en sminkning där dessa använts.
Kommer ni att testa dessa?

Önskar er alla en fin vecka!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER