söndag 29 oktober 2017

VILKEN ADVENTSKALENDER SKA MAN SATSA PÅ??

Jag är ledsen för att inläggen kommer lite sporadiskt men det är så mycket som händer inombords.....varje dag är inte bra, vissa dagar försöker jag bara överleva. Idag ska jag tipsa om de tre beauty-kalendrar jag köpt hem för året. Jag funderar på en fjärde kalender som finns på Åhlens city snart, det är Lancomes julkalender....vi får se om det blir en fjärde eller om det får räcka med tre stycken :-) Först ut kommer Lumenes fina julkalender som vi fick under vår Romresa, en otroligt spännande kalender med massor av makeup och mixad med en del hudvård. Kostar 799 kronor på Åhlens och har ett värde på över 2.000 kronor. Denna kan jag rekommendera för alla som vill ha makeup, nagellack och en aning hudvård :-)Den är så fin dessutom :-)Lookfantastics julkalender kunde jag inte motstå, se bara på designen och att man dessutom kan ha den kvar efteråt som fin förvaring av smink gör den ännu bättre. Denna tror jag kostar omkring 1.100 kronor (värde 3.200 kronor) och den levererades snabbt (tror den finns kvar än). Innehåller 
 25 skönhetsprodukter som har blivit noggrant utvalda och inslagna. Adventskalendern innehåller 9 fullstora produkter, 16 deluxeprover och 19 exklusiva överraskningar.


Alice i underlandet är temat :-)

Jag ser så fram emot att öppna dessa luckor och upptäcka nya produkter.
Skincitys julkalender har jag varit sugen på tidigare år men alltid missat, detta år lyckades jag haffa en och det ska bli härligt att upptäcka nya hudvårdsfavoriter då jag tror tyngdpunkten ligger på hudvård i denna. Priset var 1.200 kr och värde är ca 3.400 kr, den tog slut i ett nafs.
Det ska bli väldigt trevligt att upptäcka nya hudvårdsprodukter, tror denna kalender brukar ha tyngdpunkten på just hudvård från alla de fina varumärken som finns hos Skincity.


Har ni köpt en Beauty-julkalender i år?
Vad gillar ni bäst? hudvård eller makeup nyheter? Vilken kalender skulle ni välja?
Hoppas ni har en fin helg.

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jag har köpt Skincity och Lookfantastic så nu får jag besinna mig :)
  Tänker att det tar tid innan man hämtar igen sig, så så länge är vi glada när vi hör ifrån dig.
  Må så gott
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du!! Vissa dagar fungerar jag bättre än andra men ibland vill jag bara krypa in i min säng och aldrig gå upp igen. Du har köpt de två bästa skulle jag vilja säga. Blev nyfiken på Lancomes då den är exklusiv för Åhlens och jag har en rabattkupong jag kan utnyttja så då tänkte jag att det kunde bli ett riktigt fynd men jag håller med dig, två kalendrar räcker mer än väl :-)
   KRAM!!

   Radera
 2. Jag missade skincity (troligtvis med bara några minuter). Har dock beställt lookfantastics (efter krångel då de har något problem med nordea, de verkar har haft det i flera år).
  Jag funderar på lumene kalendern. Men skulle gärna villja veta var den innehåller. Har du öppnat din kalender?

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER