fredag 6 oktober 2017

PÜR MAKEUP - HAR TESTATS

Efter att ha varit på pressfrukost för Pür blev jag nyfiken på deras bas som många på plats lovordade. I veckan fick jag några pressprover och jag har under fyra dagar använt dessa produkter. Det är kort tid, jag vet, men jag är så imponerad av dessa produkter att jag var tvungen att skriva om dem direkt.


Här har vi de produkter jag testat som min bas under tre dagar.: Bare It All (flytande foundation 45 ml tub i färgen Golden Medium, pris 575 kr),  4 in 1 Pressed Mineral Makeup (i färgen Golden Medium,  8ml, pris 345 kr) och slutligen den nya häftiga puder/kräm concealern Shake & Bake Concealer (i färgen light och medium, 5 gr, pris 375 kr). 


Ni såg ju häromdagen att jag köpt och testat It Cosmetics CC Cream och Bye Bye Under eye concealer som jag gillar skarpt just för att de är heltäckande och håller länge. Men alltså, Pür spelar i en annan liga, på riktigt. 


Detta mineralpuder lägger jag över den flytande foundationen Bare It All så att jag får lite extra täckning och framförallt för att fixera och matta ner. Den sitter HELA DAGEN, jag skojar inte.
Jag ska även testa nästa vecka att enbart använda denna över min dagkräm på dagen.


Denna flytande foundation Bare It All är magisk, jag är så imponerad över denna foundation, man måste arbeta snabbt när man applicerar den men när den väl är på plats, ja, då sitter den på plats HELA DAGEN. så här beskrivs den:

"Denna halvmatta foundation sitter på plats i 12 timmar och hjälper även till att korrigera samt förbättra dina problemområden med tiden.  Det är en lätt foundation med full täckning som kommer i 10 nyanser. Bare it all maskerar brister, porer och fina linjer under hela dagen utan att spricka eller tappa täckning. Passar perfekt till dig som är på språng och inte har tid för touchups under dagen." 

Jag kan skriva under på att den sitter i minst 12 timmar, dessa fyra dagar som jag använt den har jag testat hållbarheten. Jag har haft min foundation på i minst 14 timmar och när jag sedan tar av den på kvällen och jag tittar mig i spegeln ser jag nästan likadan ut som när jag applicerade den på morgonen, något mindre täckning vid näsan där den alltid försvinner först men annars, praktiskt taget orörd. Jag är så otroligt imponerad över denna, på riktigt, ni som gillar täckande, hållbar foundation MÅSTE testa denna om ni har möjlighet. Den är dyr men dryg. 



Den här concealer Shake & Bake som först är ett puder när man applicerar den och sedan när man rör vid den så blir den är kräm på huden. Denna lilla flaska är helt fantastisk bra, denna imponerar stort även denna. Döljer och fixerar i ett steg! Den smälter in i huden för att dölja ojämnheter och mörka ringar. Huden blir jämn och mjuk. Den håller länge och framhäver ej linjer, i färgen Medium matchar den min foundation perfekt och i färgen Light är den perfekt under ögonen. Jag är så nöjd med denna, jag har testat de flesta concealer som finns, inkl Tarte tape men denna är bättre, den smälter in med huden och har en blurring-effekt, dessutom har den en lång hållbarhet. Detta är en av de bästa concealer jag testat och en som jag tänker fortsätta använda. Priset på 375 kronor är högt men än så länge verkar denna dryg och eftersom den presterar som den gör kan jag tänka mig att betala de pengarna.











Här ser ni hur väl den täcker mina pigmenteringar och detta är efter 12 timmar på min hy.
Här under kan ni se hur mina pigmenteringar har sett ut.


Ni ser hur bra täckning det är, eller hur? AMAZING tycker jag själv :-)


Detta märke är verkligen värt att testa om ni vill ha den perfekta, täckande, långvariga basen.
Jag är så nöjd över dessa och jag har testat MÄNGDER av olika foundations så jag kan varmt rekommendera dessa produkter.

Önskar er alla en fortsatt fin vecka.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER