onsdag 4 oktober 2017

TROR NI PÅ EVIG KÄRLEK?

Ikväll blir det ett lite tyngre inlägg. Jag har nu varit singel sen i juni, det har gått 3 månader och det är fortfarande väldigt rått, ett öppet sår, ett misslyckande. Jag har på vänners förslag testat diverse dejting appar, utan framgång, jag har inte ens velat gå på en dejt och allt verkar så otroligt ytligt. Jag är allt annat än ytlig, jag är komplicerad, jag är passionerad, jag är ironisk, jag är spontan, jag är passionerad men jag är allt annat än just ytlig. Jag tror inte jag klarar av dagens dejtingvärld....det är inte jag, jag är gammaldags när det gäller romantik och kärlek. Jag tror fortfarande på evig kärlek, hur konstigt det än kan låta efter att jag själv skiljt mig efter 25 år. Det finns nämligen ingen kraft starkare än kärleken, tro mig som varit igenom så otroligt mycket prövningar (och elände) i mitt liv. Först kärleken till mitt ex, som jag kunde gjort allt för när det var som bäst och numera mina Sessor som jag skulle göra allt för, kärleken har format mig till den jag är, utan dess kraft hade jag gett upp för länge sen.Det värsta med att vara skild är just att vara ifrån mina Sessor, jag känner mig så tom och ensam de veckor de är hos sin pappa. Jag känner mig så oerhört misslyckad efter skiljsmässan, att jag inte lyckades bita ihop för mina Sessorns skull. Jag tror inte längre att jag kommer att finna kärleken på nytt, jag vet ju att kärleken är för de unga inte för en frånskild 45+ som redan offrat allt för kärleken en gång utan att lyckas. Jag tror allvarligt talat att jag kommer att få leva ensam resten av mitt liv.
En otroligt skrämmande känsla. Finns det någon därute som gått igenom samma sak och som kan ge mig lite perspektiv?

Jag var tvungen att ventilera dessa tankar, jag går liksom i en dimma. Varje dag är den annan lik och jobbet är min enda räddning för att hålla rutiner på plats och flickorna, min enda glädje.

Hoppas ni har en bra vecka. Själv fortsätter jag att kämpa vidare.... för mina Sessors skull.

KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Vilket fint inlägg. Jag delar inte din erfarenhet av barn och skilsmässa. Men jag var singel i 20+ år. Pga anknytningsissues och rädslor mm förstår jag nu. För drygt fyra år sedan träffade jag ändå mannen i mitt liv via en dejtingsida. Vi är särbos, har inga barn och jobbar mycket. Och har superkul på helger och ledigheter. Min strategi var att välja en av de dyraste dejtingsiterna (Edarling, inte Match för där försvann man i mängden). Vi brevväxlade 'länge' =sex veckor av ganska intensivt skrivande. Långa brev. De flesta av mina 'brevkompisar' försvann efter fjärde brevet. I stunden var det lite jobbigt. I efterhand känns det såklart helt rätt :-) Det var mina fem cent....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delade med dig av din historia.
   Kram

   Radera
 2. Ge det tid! Du har bara varit singel i 3 månader. Du sörjer fortfarande och då är det inte lätt att gå vidare. Du måste ge dig själv utrymme att sörja o känna det du känner. Jag förstår att du tycker att skilsmässan var ett misslyckande, men jag tycker det är helt fel ord. Om inte annat så resulterade ditt förhållande i två fantastiska barn som du älskar. Att våga att satsa på kärleken som du gjort kan aldrig ses som ett misslyckande. Att det inte höll i längden är en annan sak, sånt händer och det är starkt också att bryta upp ur något och inte bara hålla ut bara för att. Stressa inte upp dig över din ålder. Det är en myt att kärlek bara är för unga. Dessutom har du fördelen av att ha kunnat älska o bygga upp en relation sen tidigare, det kommer du kunna göra igen. Att det inte känns så nu är för att du fortfarande inte har bearbetat det du varit med om. Det finns andra sätt än dejtingappar, men jag tror att du ska vänta med att dejta. Börja med att träffa folk av alla de sorter och förutsättningslöst kanske genom intressen som du har. Du behöver omge dig med livet, gammal och ung, kvinnor o män. Sen kommer tiden när du kan dejta igen. Det kommer att gå bra!

  SvaraRadera
 3. Men kram på dig! Ge det tid. Du var gift i 25 och du har varit singel i 3 månader. Det kanske känns omöjligt nu att någonsin träffa någon igen, men det kommer att kännas bättre. Och när du känner dig redo gör du det på ditt sätt. Om dejtingappar inte funkar för dig - skippa dem! Du kommer att hitta ett sätt att möta nya människor som känns naturligt för dig, det är jag säker på.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER