söndag 1 oktober 2017

VECKANS OUTFIT & NYA SKOR INFÖR HÖSTEN

Idag blir det en outfit, det var länge sedan jag hann fota det. I helgen har det varit slappt och ledig klädsel som gällt. På mig har jag en blus från märket Non Sense som Karin Jimfeldt-Ghatan startade tillsammans med Per Holknekt efter att de båda lämnat Odd Molly, bolaget de startade och byggde upp. Non Sense lämnade Per efter ett par år så numera är det Karin och hennes dotter som driver denna. Jag upptäckte denna blus då de hade en utförsäljning vid Stureplan och jag var där och strosade när jag såg lappen om kollektionsutförsäljning. Jag köpte denna blus i två olika färger för några hundralappar. Tyvärr är många av de andra plaggen i Non Sense rätt så svåra att bära och inte riktigt min stil men denna blus var mitt i prick.

Nu till veckans investering: RM Williams boots har inhandlats. Klassiska, svarta med den något fyrkantiga tårna. Modellen heter Natural Craftsman Yearling.


Dessa skor tillverkas av ett enda stycke skinn och de formar sig perfekt runt foten vid användning. Det jag märkte direkt när jag satt på mig dessa var att de passade min fot perfekt och i vanliga fall tar det mig några dagar innan såna här kängor känns sköna på foten men inte med dessa, de var så sköna att jag hade på mig dessa 8 timmar på raken första dagen utan att tänka på att det var nya skor.


Det finns en anledning att dessa skor är så pass dyra som de är, de är handgjorda och av ypperlig kvalité som ska hålla i många år. Jag ser nu fram emot att använda dessa under många år framöver och ja, det kommer troligtvis att bli fler par framöver om dessa fortsätter att vara så sköna som de redan känns. 

Har ni testat några av dessa märken? Non Sense och RM Williams.
Hoppas ni haft en fin helg, själv har jag inte känns mig på topp, min energi har varit låg hela veckan och i helgen har jag varit helt slut.

KRAM!!


1 kommentar:

 1. Fin blus i härlig färg.
  Nej Non Sense har inte fångat mig.
  Provat några av plaggen, som du säger ganska svårburna.
  Ha en fin vecka.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER