onsdag 18 oktober 2017

M PICAUT EKOLOGISK HUDVÅRD ATT RÄKNA MED :-)

Ni som följer bloggen vet hur mycket jag gillar M Picauts ekologiska hudvård. Produkterna är inte billiga men de levererar och jag har märkt skillnad på min hy sedan jag började använda Mettes fina produkter. Sist vi sågs på Hud&Kosmetik mässan så fick jag med mig dessa två fina produkter.


Exfoliating Peel mask och Precious Eye Cream, dessa har jag varit nyfiken på ett tag, särskilt Peel Masken :-)
Nu har jag tyvärr inte hunnit testa dessa ännu men inom en vecka eller två ska dessa testas, garanterat :-)


Så härs beskrivs masken på Mettes hemsida:

En kombination av peeling och intensivverkande mask som varsamt exfolierar, ger huden näring och lyster. Mikropärlor från jojoba exfolierar varsamt medan havtorn, phragmites och poria cocos extrakt både lugnar, vitaliserar och ger ny energi. Rik på aktiva, rena oljor från certifierade ekologiska odlingar.Ögonkrämen beskrivs så här:

En trippelverkande Anti Age-ögoncrème som minskar mörka ringar, fina linjer och rynkor och ger en silkeslen finish. En peptid-kombination ökar mikrocirkulationen, stimulerar bildandet av hudens eget kollagen och ger en utslätande effekt. Naturligt C-vitamin från havtorn gör huden strålande. Rik på aktiva oljor, vitaminer och mineraler från certifierat ekologiska odlingar.

Jag är så nyfiken på dessa produkter och jag lovar att recensera dem på bloggen så snart de testats.
Imorgon eftermiddag bär det av till Rom med Daisy Beauty gänget! Det ska bli otroligt spännande och roligt. Häng med på Instagram och minst ett inlägg om dagen på bloggen utlovas :-)

Ha en fortsatt fin vecka.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER