torsdag 5 oktober 2017

MILK BLUR STICK FROM THE US

Milk Blur Stick har varit väldigt HYPAD hos alla beautygurus på Youtube. Efter att ha sett den hos olika Youtubers var jag tvungen att testa den när jag var på Sephora i NY.


Denna känns VÄLDIGT märklig när man applicerar den, den känns inte helt enkel.
Jag har använt den ca 4 gånger och jag måste erkänna att jag gillar den. Detta stick gör verkligen skillnad, den blurrar ut min hy (som att man lagt ett instagram filter på ansiktet) och den förlänger hållbarheten på min makeup.Jag lägger in en recension av detta stick som en av mina favorit Youtubers gjort, hon är råärlig och det gillar jag :-)


Denna kommer att hålla LÄNGE, då den är ganska torr i konsistensen och det känns inte som att särskilt mycket produkt går åt när man applicerar den :-)

Önskar er en fortsatt fin vecka och hoppas ni gillar inläggen med shoppingen från USA.

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER