söndag 19 mars 2017

EN FANTASTISK SHEET MASK NYHET FRÅN CHARLOTTE TILBURY

Det är ingen hemlighet att jag personligen ÄLSKAR sheet masks, älskar koreansk hudvård där dessa funnits länge. Sedan har Acasia Skincare tagit detta ett steg längre med deras fantastiska Lift Me Up Sheet mask som är en ljuvlig askungemask. Denna har jag alltid på lager hemma, vågar inte riskera att bli utan. Acasia Skincare Lifte Me Up Sheet Mask är helt enkelt magisk vad gäller plumping, fuktighet, lyster och dessutom liftingeffekt (på en mogen hy). Häromdagen fick jag prov på Charlotte Tilburys nya Sheet mask i brevlådan, gissa om jag blev glad :-)


Charlotte Tilbury: Instant Magic Facial Dry Sheet Mask är något helt annorlunda jämfört med traditionella Sheet Masks som är fuktighetsbaserade. Denna mask är TORR, alldeles Torr när man tar upp den ut förpackningen och den kan användas upp till 3-4 gånger. Jag kommer att länka till Charlottes Video längst ner så ni ser hur den är tänkt att användas.


Så här beskrivs masken på Charlotte Tilburys site:

WHAT MAKES INSTANT MAGIC FACIAL DRY SHEET MASK MAGIC:
•Get glowing red-carpet-ready skin in just 15 minutes! 
•The mask is dry as the textile fabric has already been impregnated with tiny vectors of Charlotte's MAGIC actives – featuring vitamins, floral extracts, peptides, oils and butters – which are delivered directly into the third layer of the epidermis.
•This unique DRY sheet mask is like nothing you’ve tried before! It has an in-built technological 5 Skin Solution IQ which tailors to your skin, feeding it exactly what it needs.
•Bio-mimetic revolutionary system gives a prolonged release of the ingredients, giving it time to immerse into your complexion.
•Usual wet masks are mainly glycerin & water and slop on but the ingredients evaporate off of the skin after 45 minutes. This lasts for 8 HOURS! 
•Because it isn’t a wet formula, it doesn’t harbour bacteria, so you can use this up to 3 times!
•Ideal if you want gorgeous, glowing HD camera-ready skin that is hydrated and revitalised.
Expert results tried & tested by YOU:
•91% agree skin is more HYDRATED
•85% agree skin is BRIGHTER
•100% agree skin is SMOOTHER
•70% agree wrinkles are REDUCED
•73% agree facial contours are LIFTED


Ok, så det är inga små löften här. Nå, håller denna vad den lovar?
Här nedan kan ni se mig när jag har masken på mig (ser ut som värsta massmördaren, tur inte Sessorna var hemma när jag la denna på ansiktet).När man sätter på den är den en konstig känsla, den är alldeles torr, på riktigt. Jag tänkte direkt att detta kommer aldrig att funka. Jag satt med masken på i 15 min och jag masserade lätt ovanpå masken precis när jag tagit den på. Den sitter perfekt på ansiktet.


Efter 15 min när jag tog av masken var min hy återfuktad, plumpad, hade fått massor av lyster och liftingeffekten fanns där. Det var helt sjukt! Denna mask håller vad den lovar så trots priset är denna mask värd att testa tycker jag. Med tanke på att man kan använda masken ca 4 gånger i snitt så blir priset på 18 Pounds inte alltför högt om man slår ut det per användning (ca 50 kr per gång). Effekten är verkligen påtaglig och ja denna kommer att bli en ny favoritmask vid sidan av min favoritmask från Acasia Skincare. Här har ni Charlotte Tilburys egen video som visar hur den ska användas. Ja, på en ung tjej med problemfri hy vet jag inte om skillnaden verkligen synd men på MIN mogna hy syns denna VERKLIGEN.

Summary in English: This mask from Charlotte Tilbury is really AMAZING, it holds its promises. My skin feels Hydrated, plumped, brightened and lifted! I just love this mask and if you can get 4 uses out of one singel mask as I have been able to, then it really is a bargain. I can highly recommend that you try this mask if you can afford it and if you are curious :-)

Jag önskar er alla en fortsatt fin söndag, vilken ljuvlig vårhelg det har varit!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER